DAZED AND CONFUZED (13/9/16)

H Cherrie Currie...τότε!
• Ξέρουμε τις Runaways κυρίως λόγω της Joan Jett και της Lita Ford. Η...ύπαρξη της 56χρονης σήμερα τραγουδίστριας Cherie Currie, περνά πάντα στα ψιλά γράμματα, να που όμως επιστρέφει στη δισκογραφία με το καινούργιο προσωπικό της άλμπουμ που τιτλοφορείται "White Line Fever".  Διαβάστε ποίοι συμμετέχουν και θα καταλάβετε πόσο επηρέασαν τα μετέπειτα συγκροτήματα οι Runaways:Slash, Duff McKagan, Billy Corgan, Juliette Lewis, Brody Dalle κ.α. Αρκεί τα τραγούδια του άλμπουμ να είναι καλά!

• Έχουν γραφεί ατέλειωτα άρθρα για τα σπάνια άλμπουμ και την αξία του. Χιλιάδες, συνήθως βινυλιολάτρεις ψάχνουν και ξοδεύουν χρήματα για να αποκτήσουν ένα σπάνιο άλμπουμ, κυρίως στα καταστήματα με τα μεταχειρισμένα. Όμως το πιο ακριβό και σπάνιο άλμπουμ στην ιστορία, το είχε στην κατοχή του ο ντράμερ των Beatles, Ringo Starr. Πρόκειται για ένα αντίτυπο άλμπουμ των Beatles, “White Album” του 1968 με αριθμό 0000001. Ο Ringo το είχε φυλαγμένο για 35 χρόνια, ώσπου να το ανακαλύψει και το προσέφερε σε δημοπρασία στο Λος Άντζελες, πιάνοντας τις $790,000 και φυσικά μπήκε στο βιβλίο Guinness! Στην ίδια δημοπρασία, ο Ringo προσέφερε αλλά 1.300 είδη από τα προσωπικά του από την εποχή των Beatles αλλά κι από τη δική του προσωπική καριέρα, όπως μια ντραμς που έπιασε τα 1.4000.000, με την οποία είχε παίξει πολλά τραγούδια των Beatles, μεταξύ των οποίων και τα Can’t buy me love και I want to hold your hand.
• Έφυγε από τη ζωή ο μπασίστας των TKO, Michael Alexisch. Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.
• Ανοιχτό παράθυρο για επανασύνδεση άνοιξε ο Richie Sambora μετά τις φιλοφρονήσεις του προς τον Bon Jovi μετά την κυκλοφορία του νέου κομματιού του συγκροτήματος "This House Is Not For Sale". Το ευχόμαστε!
• Απίστευτα πράγματα. Ο Gylve Fenris Nagell, γνωστός από τη συμμετοχή του στους Darkthrone, σαν Fenriz,, στην ιδιωτική ζωή του ασκεί το επάγγελμα του  υπάλληλου ταχυδρομείου κι είχε βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος της πόλης όπου κατοικεί. Παρ’ όλη την υποψηφιότητά του, ο ίδιος έκανε ότι μπορούσε για να σαμποτάρει τον εαυτό του, αλλά βγήκε! (Γιώργος Φίλης).
• Δείτε δύο καινούργια video, των 1000Mods για το τραγούδι τους The Son
 από το τρίτο άλμπουμ τους “Repeated Exposure To…” και το Visibility Zero των Kansas.
• Οι άγγλοι FM, επαναηχογράφησαν το άλμπουμ 'Indiscreet 30' και θα το κυκλοφορήσουν στις 4 Νοεμβρίου. Η πρώτη κυκλοφορία του Indiscreet είχε γίνει το 1986 και είναι το πιο πετυχημένο άλμπουμ του συγκροτήματος. Η καινούργαι κυκλοφορία θα περιέχει 7 bonus tracks όπου ένα από αυτά θα είναι το καινούργιο τραγούδι, "Running On Empty".

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου