DAZED AND CONFUZED (17/9/16)

• Δύο ακόμα επανεκδόσεις από την δισκογραφία των Riot, ανακοίνωσε η Metal Blade και μάλιστα σε cd και βινύλιο. Πρόκειται για τα άλμπουμ “Fire Down Under” και “Redless Breed” που θα επανακυκλοφορήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου, το μεν “Fire Down Under” με 2 bonus tracks, τα “Misty Morning Rain” και “You Are All I Needed Tonight”, το δε “Restless Breed” με bonus το  “Riot Live EP” με 6 κομμάτια από το 1982! Τα βινύλια θα περιέχουν free posters και τα Cd, poster Booklets.

• Το δεύτερο live άλμπουμ της καριέρας τους έχουν έτοιμο οι Armored Saint. Οι εμφανίσεις που ηχογραφήθηκαν ήταν η εσυναυλία τους στο Wacken 2015 αλλά και στο Aschaffenburg της Γερμανίας. Περιμένουμε τα track list. Η  Century Media Records θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο στις 7 Οκτωβρίου το άλμπουμ των Moonspell, “Irreligious”. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη επανέκδοση του από την αρχική που ήταν το 1966!


•  Δείτε το διαφημιστικό video για το καινούργιο live άλμπουμ των Saxon, "Let Me Feel Your Power". Πληροφορίες για το ακυκλοφόρητο καινούργιο άλμπουμ τους εδώ.
• Ο πρώην οργανίστας των Guns N' Roses, Chris Pitman, έκανε μήνυση στον Axl Rose για τη μη καταβολή δεδουλευμένων $163.000. Ο Pitman, ήταν  μέλος του συγκροτήματος από το 1998 ως και πριν το reunion κι υποστηρίζει ότι ο Axl Rose του είχε υπογράψει ένα προσύμφωνο εξόφλησης $125.000 δολαρίων αλλά ποτέ δεν τα κατέβαλε.

• Τις τελευταίες πινελιές βάζουν οι ελβετοί Gottahrd στα καινούργια τραγούδια τους που θα κυκλοφορήσουν στις 13 Ιανουάριου. Αυτό θα είναι το τρίτο studio άλμπουμ με τραγουδιστή τον Nic Maeder και σε παραγωγή του Charlie Bauerfeind. Το 2017 θα κυκλοφορήσει το προσωπικό άλμπουμ του τραγουδιστή και ιδρυτικού μέλους των Ratt, Stephen Pearcy. Τίτλος του "Smash" και παραγωγός είναι ο Beau Hill.

• Δείτε τους Metallica να μιλούν και να παρουσιάζουν το βιβλίο “Back To The Front’.
•  Στο Νο5 του αμερικάνικου chart του Billboard, προσγειώθηκε το Εp των Prophets of Rage με 7.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. 


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου