QUEEN SYMPHONIC ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ - Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 21:00

 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 2118005141

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Για εισιτήρια πατήστε εδώ


Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen και του Freddie Mercury, με ροκ μπάντα, τη Φιλαρμόνια Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών και τους τραγουδιστές – πρωταγωνιστές του “We Will Rock You”, από το West End του Λονδίνου.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία και Ιαπωνία και έπειτα από 2 sold out παραστάσεις στο Ηρώδειο το καλοκαίρι του 2019, το Queen Symphonic έρχεται ξανά στην Αθήνα, για μια φαντασμαγορική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 21:00!

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen, ερμηνευμένες από τους τραγουδιστές - πρωταγωνιστές του πολυσυζητημένου ροκ μιούζικαλ “We Will Rock You”, που παρουσιάζεται στο West End του Λονδίνου. Μαζί τους, επί σκηνής, βρετανική ροκ μπάντα και τη Φιλαρμόνια Συμφωνική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Bρετανού αρχιμουσικού Richard Sidwell. Ξεκίνησε την καρίερα του σαν τρομπετίστας δουλεύοντας με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας σκηνής όπως οι Blur, ο Robbie Williams, οι Duran Duran, οι Pet Shop Boys, ο Boy George, η Shirley Bassey, και η Peggy Lee. Παράλληλα έχει εμφανιστεί σε πολλά θέατρα του West End και έχει ερμηνεύσει αναρίθμητα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά shows. Ως ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας έχεις συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, όπως οι Katherine Jenkins, Will Young, Scott Walker, Shirley Bassey, Sarah Brightman και με μερικές από τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου όπως η BBC Concert Orchestra και η BBC Big Band.

Στην συναυλία μαζί με τη σπουδαία Φιλαρμόνια Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών που θα διευθύνει ο Richard Sidwell, συμμετέχει ροκ μπάντα με κορυφαίους βρετανούς μουσικούς, υπό την καθοδήγηση του  κιθαρίστα Andy Jones. 

Διάρκεια συναυλίας 2 ώρες. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 20  ευρώ.


31/3/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου