DAZED AND FONFUSED (13/6/16)

• Σε συνέντευξη του ο πρώην ντράμερ των Motorhead και νυν Scorpions, Mikkey Dee, είπε ότι το αρχειακό υλικό που υπάρχει είναι λίγο για να κυκλοφορήσει σε μεμονωμένο άλμπουμ. «Σχεδόν τα πάντα έχουν κυκλοφορήσει» είπε «πειραματιζόμαστε ηχογραφώντας στο studio αμέσως, ακριβώς για να ‘πιάνουμε’ τη στιγμή. Άρεσε στον Lemmy να δουλεύει στο studio, πρώτα έγραφε τους στίχους και μετά τη μουσική. Ήταν ο πρώτος που έμπαινε κι ο τελευταίος που έβγαινε από το studio.
•Το ιστορικό γερμανικό thrash συγκρότημα των Sodom θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο "Decision Day". Οι Thomas "Angelripper" Such μπάσο, τραγούδι, Bernd "Bernemann" Kost κιθάρα και Markus "Makka" Freiwald ντραμς περιέλαβαν 11 καινούργια τραγούδια κι ένα bonus στο βινύλιο και στην ψηφιακή έκδοση με θέμα την ιστορική ημέρα της απόβασης στην Νορμανδία που σήμανε και την αρχή του τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Το "Decision Day"θα κυκλοφορήσει σε Digipack cd με αφίσα, διπλό βινύλιο 180-gram, περιορισμένο Boxset 1,000 αντιτύπων που θα περιέχει το digipack cd, το διπλό βινύλιο, αφίσα , αυτόγραφα, αυτοκόλλητο, κονκάρδα, σημαία και ραφτό (ουκ ολίγα) και τέλος θα είναι διαθέσιμο και ψηφιακά.
• Μετά την πετυχημένη εμπορική καταξίωση της μπύρας Rock or Bust και του κρασιού των AC/DC το συγκρότημα παρουσίαση στην αγορά την tequila Thunderstruck, η οποία είναι διαθέσιμη στην αγορά σε τρεις ποιότητες, silver, reposado και añejo.
• Στο studio μπήκαν οι Unruly Child και ήδη έχουν ξεκινήσει να γράφουν τα πρώτα κομμάτια τους. Το συγκρότημα της Marcie Michelle Free (γνωστή και με το προηγούμενο όνομα της, Mark Free, τραγουδιστή των King Kobra και Signal) υπέγραψε με την Frontiers Rec. κι αναμένουμε το άλμπουμ προς τα τέλη της χρονιάς.
• Η Rainman Records θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου την εμφάνιση των Asia στο Nottingham το 1990, εγκαινιάζοντας μια σειρά ακυκλοφόρητων ηχογραφήσεων. Η σύνθεση του συγκροτήματος στη συγκεκριμένη ηχογράφηση είναι John Wetton μπάσο/τραγούδι, Carl Palmer ντραμς, Geoff Downes πλήκτρα και Pat Thrall κιθάρα.
• Δύο άλμπουμ με ακυκλοφόρητο υλικό του Frank Zappa θα κυκλοφορήσουν στις 15 Ιουλίου. Οι τίτλοι τους είναι Frank Zappa for President και The Crux of the Biscuit.
• Στο δρόμο του Mick Jagger και των τεσσάρων Beatles προχωράει ο Rod Stewart που θα θα στεφθεί Ιππότης από τη Βασίλισσα Elizabeth για την προσφορά του στη μουσική αλλά και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου