DAZED AND CONFUSED (25/6/16)

• Η ESP, εταιρεία κατασκευής μουσικών οργάνων θα κυκλοφορήσει 400 κιθάρες με το εξώφυλλο του άλμπουμ "Master Of Puppets"  των Metallica σχεδιασμένο πάνω στο σώμα κάθε κιθάρας.
• Στο studio μπήκαν οι Unruly Child και ήδη έχουν ξεκινήσει να γράφουν τα πρώτα κομμάτια τους. Το συγκρότημα της Marcie Michelle Free (γνωστή και με το προηγούμενο όνομά της, Mark Free, τραγουδίστριας των King Kobra και Signal) υπέγραψε με την Frontiers Rec. κι αναμένουμε το άλμπουμ προς τα τέλη της χρονιάς.
• Το πρώτο live άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν στις 8 Ιουλίου οι Crazy Lixx με τίτλο 'Sound Of The LIVE Minority'.  Αυθεντικό συγκρότημα της σουηδικής Hard Rock σκηνής, οι  Crazy Lixx παρουσιάζουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα από ένα live που όσοι το άκουσαν λένε ότι ηχητικά είναι πολύ καλό. Το  'Sound Of The LIVE Minority' ηχογραφήθηκε στο Bang Your Head Festival του Balingen στη Γερμανία τον Ιούλιο του 2015 και η μίξη έγινε από τον Chris Laney (Europe, Talisman and Crashdiet).
• Δείτε ένα μικρής διάρκειας Video με τον κιθαρίστα των Accept, Wolf Hoffman να μιλά για το καινούργιο του προσωπικό άλμπουμ "Headbangers Symphony".
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο Brian Rading, μπασίστας και συνιδρυτικό μέλος του καναδέζικου συγκροτήματος Five Man Electrical Band. Ο Rading είχε καρκίνο του λάρυγγα κι η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί. Οι Five Man Electrical Band ηχογράφησαν 4 studio άλμπουμ, αλλά στο δεύτερο, με τίτλο Good-byes and Butterflies (1970), είχαν συμπεριλάβει το τραγούδι “Signs” που το 1971 πήγε στο Νο3 του αμερικάνικου chart μικρών δίσκων, ξεπερνώντας σε πωλήσεις το 500.000 αντίτυπα. Το τραγούδι ξαναέκαναν μεγάλη επιτυχία οι Tesla το 1990 όταν το έπαιξαν unplugged στο άλμπουμ τους Five Man Acoustical Jam.
• Σταμάτησε η συνεργασία του Gus G. με την ESP και ξεκίνησε νέα συνεργασία με τις κιθάρες Jackson.
• Μια κάκωση στην σπονδυλική στήλη, απαγορεύει στον τραγουδιστή των Slipknot, Corey Taylor να κάνει headbanging. Το συγκρότημα αναγκάστηκε να μεταθέσει τις πρώτες δύο εβδομάδες της περιοδείας του με τον Marilyn Manson στην Β. Αμερική γιατί ο Taylor υποβλήθηκε σε έκτακτη εγχείρηση στην σπονδυλική στήλη.
• Χωρίς να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες, οι αυστραλοί Airbourne θα  κυκλοφορήσουν το τέταρτό τους studio album, "Breakin' Outta Hell" το φθινόπωρο. Την παραγωγή του άλμπουμ ανέλαβε ο Bob Marlette με τον οποίον το συγκρότημα είχε συνεργαστεί και στον πρώτο του άλμπουμ.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου