STAIRWAY TO THE STARS (23/4/16)

• Ο μπασίστας των Aerosmith, Tom Hamilton, αφού έχει αναρρώσει από τη θεραπεία κατά του καρκίνου και βλέποντας τον άπλετο ελεύθερο χρόνο που έχει μετά την απόφαση του Tyler να προωθήσει τη προσωπική καριέρα του, αποφάσισε να συνδράμει με τους...Thin Lizzy και να παίξει μαζί τους σε 6 συναυλίες, 5 στην Ευρώπη και 1 στην Αμερική! Να σημειώσουμε ότι στην εμφάνιση που θα κάνουν στην Γερμανία και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου στο  Loreley, θα ανοίξουν για τους Ritchie Blackmore's Rainbow!Μαζί με τον Hamilton κι αλλη μια παλιοσειρά θα παίξει με τους Thin Lizzy, o Scott Travis των Judas Priest, που αντικατέστησε τον Micky Dee των Motorhead, μια συμμετοχή που είχε ανακοινωθεί. "Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο στον Brian Downey, όσο και στους Thin Lizzy που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω μαζί τους" δήλωσε ο Travis. Και για να μην μπερδεύεστε, οι Thin Lizzy που θα δώσουν αυτές τις 6 συναυλίες είναι οι ...Black Star Riders, οι οποίοι απ' ό,τι φαίνεται κι από το δημοσίευμα, θα περιοδεύσουν σαν Thin Lizzy!
• «Όχι» είπε ο Paul Simon για την πιθανότητα μιας καινούργιας επανασύνδεσης του φοβερού ντουέτου των Simon and Garfunkel! “Όχι χωρίς καμία συζήτηση, είναι κάτι που δεν θέλω καν να συζητήσω» είπε. Ο Paul Simon ετοιμάζει το καινούργιο άλμπουμ του με τίτλο Stranger to Stranger, ενώ στις 30 Απριλίου θα ξεκινήσει περιοδεία στην Αμερική. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει η τελευταία φορά που οι Simon and Garfunkel έπαιξαν μαζί ήταν το 2010.
• H Century Media Records θα επανακυκλοφορήσει σε βινύλιο το άλμπουμ των Paradise Lost, “In Requiem” (2007) όπου θα περιέχει και cd με το άλμπουμ!
• Μπορεί ο Glenn Hughes να μην κατάφερε να παίξει στη σκηνή του Rock'n'Roll Hall of Fame με τους Deep Purple, αλλά κατάφερε να επανασυνδέσει τους Black Country Communion! Έτσι μετά από 4 χρόνια οι Joe Bonamassa, Derek Sherinian, Jason Bonham και φυσικά ο Hughes έδωσαν ραντεβού για καινούργιο δίσκο και συναυλίες για το 2017.
• Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 30 τραυματίστηκαν, τρεις από τους οποίους σοβαρά, όλοι fans των Guns'n'Roses, όταν το λεωφορείο που τους  μετέφερε στην πόλη του Μεξικό ανετράπη.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου