STAIRWAY TO THE STARS (3/8/15)

• Περισσότερες από 7.000.000 επισκέπτες έχει δεχτεί το video του τραγουδιστή των Aerosmith, Steven Tyler, "Love Is Your Name". To τραγούδι έχει πολλά country στοιχεία και μάλιστα έχει γυριστεί στο Nashville. Το εντυπωσιακό είναι ότι εκτός από τους 7.000.000 επισκέπτες που είδαν το video, άλλοι 1,900.000 το έκαναν audio streamed, 4.600.000 video streamed και 73.00 το αγόρασαν σε ψηφιακή μορφή!

• Το καινούργιο άλμπουμ του ανακοίνωσε ο κιθαρίστας Bernie Torme. Τίτλος του Blackheart, διαδέχεται το Flowers & Dirt και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Bernie Torme, έγινε γνωστός παίζοντας κυρίως με τον Ian Gillan (στα άλμπουμ Mr Universe, Glory Road, Future Shock, Double Trouble και Gillan Tapes1,2 & 3) αλλά και με τους Atomic Rooster, Desperado (με τον Dee Snider) και πρόσφατα με τους GMT. Επίσης έχει πλούσια προσωπική καριέρα που αριθμεί 12 άλμπουμ.
• Το Φεβρουάριο θα μπουν στο studio οι Τιτανοτεράστιοι και με παραγωγό τον Bob Ezrin θα ηχογραφήσουν τα καινούργια τραγούδια τους.
• Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τον David T. Chastain σαν έναν από τους πρωτοπόρους shredder κιθαρίστες στο χώρο του heavy metal.Τα τελευταία χρόνια έχει επανακάμψει τόσο με καινούργιες κυκλοφορίες, όσο και με επανακυκλοφορίες παλαιότερων άλμπουμ του. To νέο άλμπιουμ των Chastain θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου με τίτλο «We Bleed Metal» και θα κυκλοφορήσει σε CD, ψηφιακά και βινύλιο.
• Δείτε εδώ τα video της παρουσίασης του Box Set Collection των Queen καθώς και το πικ από πού θα συνοδεύει την έκδοση. Περισσότερες  πληροφορίες εδώ.


• Δείτε την στιγμή που 2 μέλη των Loudness ανεβαίνουν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Riot V και παίζουν το "Warrior" (τραγούδι των RiotV). Το jamming έγινε στο Rock Fest Barcelona festival και τα μέλη των Loudness που ανέβηκαν ήταν οι κ.κ. Akira Takasaki και Masayoshi Yamashita.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου