CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (6/7/15)

• Δείτε το Video των Θεσσαλονικιών Overpower (με τον Πέτρο Χριστοδουλίδη των Firewind/ Breaking Silence στη σύνθεσή τους) για το κομμάτι τους “Can You Tell Me” που κυκλοφορεί σε digital single από την Rock of Angels Records.•

• Οι τεξανοί The Sword θα κυκλοφορήσουν στις 21 Αυγούστου το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "High Country" σε παραγωγή του Adrian Quesada. Το  "High Country" θα περιέχει 15 τραγούδια κι εκτός από cd θα κυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο και σε πολυσυσκευασία που θα περιλαμβάνει το διπλό βινύλιο, λιθογραφία του εξωφύλλου, κασέτα, τρία t-shirts με διαφορετικά σχέδια και hoodie με κουκούλα.
• Στις 29 Ιουλίου ξεκινά η δεύτερη βρετανική περιοδεία του Steve Harris για να προωθήσει το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ British Lion και ετοίμασε ένα Live video για το κομμάτι “Eyes Of The Young" που μπορείτε να δείτε εδώ. \

• Μιλώντας στο BBC, o Bruce Dickinson αποκάλυψε ότι είχε δύο καρκινικούς όγκους οι οποίοι πλέον έχουν φύγει. Ήδη η θεραπεία που ακολούθησε, τους εξαφάνισε και επέστρεψε στις δραστηριότητες του.
• Σε φυλακή του Oregon παραμένει  ο ντράμερ των Journey, Deen Castronovo αφού ο εισαγγελέας δεν επέτρεψε να οριστεί εγγύηση. Δεν φθάνουν οι κατηγορίες που του αποδίδονται, αποδείχτηκε ότι όταν προέβη στις πράξεις, βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και πιο συγκεκριμένα μεθαμφεταμίνης.
•  Σε συνέντευξή του στο The Metal Voice, ο μπασίστας Rudy Sarzo θυμήθηκε την εποχή που έπαιζε με τον Ozzy και την αντίδραση (του Ozzy) όταν άκουσε τον ήχο του κλασσικού άλμπουμ Diary of a Madman. "Βρισκόμαστε σε περιοδεία όταν η τελική μίξη για το Diary of a Madman έφθασε στα χέρια του Ozzy. Ήταν για φωτογραφία το πρόσωπο του Ozzy όταν πάτησε το “play” κι άκουσε το τελικό αποτέλεσμα.Είπε ότι η μίξη ήταν σκατά. Κοιτώντας προς τα πίσω, σε αυτόν τον δίσκο, ήταν το πρώτο άλμπουμ των 80s που η μίξη του είχε τόση ατμόσφαιρα. Έχει έναν 80s ήχο που κανείς δεν είχε ακούσει πριν. Ήταν τελείως διαφορετικό από το Blizzard Of Ozz και ο Ozzy δεν είχε ιδέα ότι θα είναι ο ήχος του μέλλοντος»
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου