CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (4/5/15)

• Η καναδική εταιρεία κατασκευής θηκών για κιθάρες Perri's Leathers Limited θα διαθέσει στην αγορά τρείς καινούργιες θήκες με εξώφυλλα των AC/DC   (Highway to Hell), Guns’n’Roses (Apetite for Destruction) και Pink Floyd (Dark Side Of The Moon).
• Ακόμα ένα προσωπικό άλμπουμ, το 9ο(!) θα κυκλοφορήσει ο κιθαρίστας των Journey, Neal Schon. Τίτλος του "Vortex" θα είναι διπλό, instrumental και θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου.
• Ταυτόχρονα με την αγορά του βιβλίου τού πρώην Guns’n’Roses μπασίστας Duff McKagan "How To Be A Man (And Other Illusions)" (Da Capo Press), ο αγοραστής θα παίρνει και το EP, "How To Be A Man". Στο EP μαζί του παίζουν ο επίσης πρώην Guns’n’Roses Izzy Stradlin, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Alice In Chains, Jerry Cantrell και οι ντράμερς Roy Mayorga (Stone Sour) και Taz Bentley. Να σημειωθεί ότι το "How To Be A Man (And Other Illusions)" δεν είναι το πρώτο βιβλίο που γράφει ο McKagan αφού είχε προηγηθεί το "It's So Easy (And Other Lies)".
• Eπέστρεψε στους Metal Church,ο τραγουδιστής Mike Howe.  O Ηοwe αντικατέστησε τον Ronny Munroe με τον οποίο το αμερικάνικο συγκρότημα ηχογρα΄φησε τα άλμπουμ Generation Nothing, This Present Wasteland, A Light in the Dark και The Weight of the Worldς. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Howe διετέλεσε τραγουδιστής στους Metal Church από το 1988 έως και το 1994.
• Στο χώρο της μπύρας μπήκαν οι Behemoth κυκλοφορόντας την μπύρα Sacrum σε συνεργασία με την πολωνική ζυθοποιεία Perun.
• Στις 12 Ιουνίου θα επανακυκλοφορήσουν σε βινύλιο τα πρώτα τρία άλμπουμ των Cirith Ungol. Πρόκειται για τα "Frost and Fire" (1981), "King of the Dead" (1984) και "One Foot in Hell" (1986) που θα διατεθούν σε 1000 αντίτυπα, τα 500 μαύρα και τα υπόλοιπα σε διάφορα χρώματα.
• Στα πολλά συγκροτήματα του Rock You to Hell III προσετέθησαν οι γάλλοι Gang και οι άγγλοι Angels or Kings. Το Rock You to Hell III θα διεξαχθεί στις 13 & 14 Νοέμβρη στο Κύτταρο Live Club !!!
 • Ακόμα ένας μεγάλος ερμηνευτής του R&B έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για τον Ben E. King που πέθανε σε ηλικία 77 ετών από φυσικά αίτια, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του. Ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του ’50 με τους Drifters γνωρίζοντας επιτυχία με τραγούδια όπως "There Goes My Baby" και "Save The Last Dance For Me". Η μεγάλη επιτυχία ήλθε το 1961 όταν ερμήνευσε σε προσωπική καριέρα πλέον το "Stand By Me", μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της soul μουσικής. Tο 1986 ξαναέγινε επιτυχία όταν ακούστηκε στην ομότιτλη ταινία αλλά και σε διαφήμιση της Levi’s.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου