CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (29/4/15)

• Για τις 14 Αυγούστου προγραμματίστηκε η κυκλοφορία του καινούργιου, 14ου άλμπουμ των Stratovarius. Τίτλος του "Eternal" και είναι ο διάδοχος των "Polaris", "Elysium" και "Nemesis"που δημιουργικά στενά συνδεμένα. Πληροφορίες για τις μορφές που θα κυκλοφορήσει το "Eternal" τις επόμενες εβδομάδες.
• Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο τραγουδιστής των Sounds αλλά και με έντονη προσωπική καριέρα, Τάκης Αντωνιάδης. Οι The Sounds σχηματίστηκαν το 1963 στην Αθήνα και πρώτη επιτυχία τους ήταν το “ Απόψε σε θέλω» (Stasera Mi Buto), για να ακολουθήσουν οι διασκευές (σύνηθες φαινόμενο της εποχής) στα «Έτος 2525» και «Όχι ζάχαρη απόψε» (No Sugar Tonight των Guess Who). Οι Sounds κυκλοφόρησαν τα άλμπουμ Sounds (1970) και Sounds 2 (1971). Μεγαλύτερη καριέρα σαν σόλο καλλιτέχνης έκανε ο Τάκης Αντωνιάδης, που κυκλοφόρησε 4 singles και τα άλμπουμ «Όνειρο δεν είσαι (1977) και «Τα χρόνια της σιωπής» (1989). Τα αίτια του θανάτου του, δεν έχουν ανακοινωθεί.
• Δείτε εδώ ένα απόσπασμα από την εμφάνιση των Exciter στο Keep It True με την αρχική σύνθεσή τους!
• Δύο ακόμα σημαντικά άλμπουμ από το παρελθόν θα επανακυκλοφορήσει η Candy Rock Re. Πρόκειται για τα “Back for the Attack” (1987) των Dokken που περιέχει κομματάρες σαν τα Kiss of Death, Prisoner και Dream Warrior με ένα bonus track το Back for the Attack και δύο άλμπουμ των Trapeze. Το πρώτο είναι το “Hot Wire’(1974) όπου παίζουν οι Mel Galley κιθάρα (αργότερα στους Whitesnake) και ο ντράμερ Dave Holland (Judas Priest). Το δεύτερο άλμπουμ των Trapeze που θα επανακυκλοφορήσει είναι το ομότιτλο του 1976. Όλα remastered με πλούσια ένθετα.
• Δείτε εδώ το video των Exarsis για το τραγούδι τους Skull And Bones.
• Για όσους ενδιαφέρονται το Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της Lita Ford με τίτλο "Lita Ford - Living Like A Runaway: A Memoir". Στις 240 σελίδες του θα διαβάσετε την ιστορία της από την εποχή των Runaways, πως έγινε το ντουέτο της με τον Ozzy αλλά και παραλειπόμενα για τον περιπετειώδη γάμο της με τον Jim Gillette.
• Δείτε εδώ το video για το τραγούδι των Europe, ”Days of Rock’n’Roll’.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο οργανίστας των Camel, Guy LeBlanc. Ο Guy LeBlanc είχε αποχωρήσει από το 2014 από το συγκρότημα, αφού ο καρκίνος, ο οποίος τελιλά τον νίκησε είχε αρχίσει να εξαπλώνεται και στα κόκκαλα.
• Ξεκίνησε με τον DJ Smith με τον οποίο ηχογράφηση το πρώτο και μοναδικό έως τώρα άλμπουμ των Red Dragon Cartel. Τον Μάρτιο τον έδιωξε και προσέλαβε τον Michael Beck για να γράψει κι αυτός ιστορία. Τώρα ο Jake E Lee λίγες μόνο εβδομάδες μετά την πρόσληψη του Beck τον αντικαθιστά με τον Chas West (πρώην Lynch Mob/Jason Bonham).
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου