CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (1/4/15)

• Οι Iron Maiden πάντα θα είναι ένα δυνατό σημείο …εκμετάλλευσης. Ακόμα ένα βιβλίο στα πολλά που έχουν εκδοθεί (καισε αυτά που θα εκδοθούν)  έρχεται να προστεθεί με την κυκλοφορία του. Τίτλος του "Iron Maiden: '80 '81", συγγραφέας ο  Greg Prato , το οποίο επικεντρώνεται στην     περίοδο Paul Di'Anno και βασίζεται σε συνεντεύξεις των Dennis Stratton, Wil Malone (παραγωγός του ιστορικού πρώτου άλμπουμ τους) αλλά και Biff    Byford, Udo Dirkschneider, Kim McAuliffe (κιθάρα/τραγούδι στις Girlschool), Brian Tatler (κιθαρίστας των Diamond Head),  Lips (κιθάρα/τραγούδι στους Anvil), Doro Pesch, Scott Ian  Charlie Benante (οι δυο τελευταίοι μέλη των Anthrax), David Ellefson, Dave Lombardo (πρώην ντράμερ στους  Slayer), Mike Portnoy, Glenn Tipton, Pete Way κ.α. Το web radio του rockamchine.gr σας προτείνει να διαβάσετε το βιβλίο του Paul Di’anno The   Beast. Σκληρό και εξαιρετικά κατατοπιστικό.
•  Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή Darren James Smith  κι άλλο ένας μέλος έφυγε από τους Red Dragon Cartel: Ο μπασίστας Greg   Chaisson (πρώην Ozzy, Badlands) έφυγε κι ο Jake E. Lee. Greg αναζητά τον αντικαταστάτη του.
• Δείτε εδώ το video του Axel Rudi Pell, "Since You Been Gone" με τον Graham Bonnet να το τραγουδάει φορώντας λαμέ κοστούμι και το χέρι στην   τσέπη. Το κομμάτι περιλαμβάνεται στο live CD/ DVD/ Blu- Ray "Magic Moments - 25th Anniversary Special Show".
• Δύο άλμπουμ των Drive She Said επανακυκλοφορεί AOR Heaven, σε περιορισμένη ποσότητα 500 αντιτύπων το καθ’ ένα η. Πρόκειται για τα  'Drive, She   Said' και 'Drivin' Wheel' και τα δύο remastered, ένθετα bonus tracks.
• Ο ιδρυτής των Jefferson Airplane και Starship Paul Kantner εισήχθηκε σε νοσοκομείο με συμπτώματα καρδιακής προσβολής. Ο Kantner είναι 74 ετών,   πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας του συγκροτήματος, Grace Slick και το μόνο μέλος που ήταν σε όλες τις line up του μεγάλου συγκροτήματος. Ο   περιοδεία των ω συνεχίζεται χωρίς αυτόν ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν χρειαστεί εγχείρηση. Περαστικά.
 • Σε συνέντευξή του, ο Tom Araya μιλώντας για τον επερχόμενο δίσκο των Slayer που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, είπε ότι βρίσκονται στη φάση της μίξης και ψάχνουν τις τελικές λεπτομέρειες του δίσκου, όπως τον τίτλο και το εξώφυλλο. Το σημαντικό όμως που αποκάλυψε αφορούσε τη διαδικασία σύνθεσης των τραγουδιών που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια(!) και υπάρχει κι ένα κομμάτι στο οποίο συμμετέχει και ο Jeff Hanneman στην κιθάρα, το οποίο ηχογραφήθηκε πριν το θάνατο του!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου