CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (25/3/15)

 • Το 15ο studio άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο οι W.A.S.P. μέσω της Napalm Records με την οποία μόλις υπέγραψαν. Ο τίτλος του άλμπουμ  είναι γνωστός εδώ και καιρό, "Golgotha" και ηχητικά θα κινείται στο ύφος των 'Dominator'(2007) και 'Babylon'(2009).
• Προς τιμή του εκλιπόντος A.J. Pero στη συναυλία των Adrenaline Mob που δόθηκε στις 21 Μαρτίου στο New Jersey, στα τύμπανα ήταν ο αρχικός   ντράμερ του συγκροτήματος (δηλ. αυτός που αντικατάστησε ο Pero) o Mike Portnoy! Το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι τη θέση του Pero θα πάρει ο Chad  Szeliga (Breaking Benjamin).
• Ύστερα από 17 χρόνια συνεργασίας, αποχώρησε από τους Amon Amarth ο ντράμερ Fredrik Andersson, χωρίς να ανακοινωθούν οι λόγοι και το συγκρότημα   είναι σε αναζήτηση αντικαταστάτη.
• Οι Devil Wears Prada υπέγραψαν στην Rise Records και μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν το EP "Space".
• Δείτε εδώ video από την εμφάνιση των θρυλικών (κυριολεκτικά) καναδών thrash metal πρωτοπόρους Exciter με την αρχική σύνθεσή τους, John Ricci  κιθάρα, Dan Beehler τραγούδι, ντραμς  και Allan Johnson μπάσο. Η αρχική σύνθεση των Ecxiter ηχογράφησε 3 άλμπουμ, τα "Heavy Metal Maniac" (1983), "Violence & Force" (1984) και "Long Live the Loud" (1985), πριν ο Ricci φύγει κι αντικατασταθεί από τον Brian McPhee. Τελευταίο άλμπουμ τους ήταν το «Death Machine» (2010) με μόνο αρχικό μέλος τον Ricci.
• Σε συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής των Twisted Sister, Dee Snider δήλωσε ότι το συγκρότημα θα συνεχίσει να παίζει και μετά το θάνατο του  ντράμερ Anthony Jude "A.J." Pero. Να θυμίσουμε ότι ο Pero έφυγε σε ηλικία 55 ετών μετά από καρδιακή προσβολή. Από την άλλη πλευρά ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Jay Jay French δήλωσε ότι τα μέλη των Twisted Sister θα συναντηθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας για να αποφασίσουν τι θα  κάνουν μετά την απώλεια του Pero. «Προς το τέλος της χρονιάς θα παρουσιαστεί ένα ντοκιμαντέρ που ξεκινάει από τις πρώτες ημέρες του  συγκροτήματος και φθάνει στις ημέρες μας. Θα κυκλοφορήσουν και 3 cd με live υλικό μας καθώς και με την εμφάνισή μας στο Donington!. Υπάρχουν  πάρα πολλά πράγματα να συζητήσουμε, όπως την επερχόμενη συναυλίας μας στο Las Vegas στις 30 Μαΐου αλλά και τις συναυλίες που έχουμε κλείσει στην  Ευρώπη. Το 2916,  ο Dee ο Eddie κι εγώ κλείνουμε  40 χρόνια γνωριμίας. Ίσως το 2016 να είναι η τελευταία χρονιά μας» είπε ο Jay Jay French.
• Δείτε εδώ το video των Whitesnake για το κομμάτι Burn όπως το έχουν ερμηνεύσει στο επερχόμενο άλμπουμ τους  "The Purple Album".


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου