ΟΙ SNAKEBITE/ADRENALIN KAI BIG BALLS ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ


 Τρία ελληνικά tributes συγκροτήματα, σας περιμένουν το Σάββατο 1η Ιουνίου στην Αρχιτεκτονική  Lire Stage , Ελασσώνος 6 (από Πειραιώς 116-Γκάζι) για ένα Hard Rock Tribute Night, οι Snakebite, η Ελληνική Tribute μπάντα του άρχοντα του shock rock, oι AdrenaliN-MetallicA Τribute Βand και οι Big Balls.
Οι Snakebite, δημιουργήθηκαν με την υποστήριξη του Ελληνικού Fan Club του Alice Cooper, θα παίξουν το ιστορικό άλμπουμ του Alice Cooper Trash που έκλεισε 35 χρόνια και είναι συνυφασμένο με τον hard rock ήχο της δεκαετίας του '80. Το εκτενές Set που έχουν ετοιμάσει οι snakebite θα περιλαμβάνει επίσης επιλεγμένα κομμάτια από την 50χρονη δισκογραφία του Alice Cooper. Οι Snakebite ιδρύθηκαν το 2017 απο ανθρώπους που έχουν τεράστια αγάπη για τον Alice Cooper. Δύο φορές έως τώρα είχαν την χαρά και την τιμή να μοιραστούν τη σκηνή με τον επί πολλά χρόνια βασικό κιθαρίστα του Alice Cooper, τον Ryan Roxie.
Οι Snakebite αποτελούνται από τους Αντώνης Παπαδόπουλος - Φωνή
Κωνσταντίνος Κουζήγιαννης - Κιθάρα
Αντώνης Σπαθάρος - Κιθάρα
Δημήτρης Κότσικος - Μπάσο
Φοίβος Ανδριόπουλος - Τύμπανα
Πέννυ Ρίζου - Δεύτερα Φωνητικά
Δήμητρα Παρτσανάκη & Σπύρος Σπυρόπουλος – Θεατρικά
Event direction & coordination: Κώστας Σάββας
Οι AdrenaliN-MetallicA Τribute Βand δημιουργήθηκαν το 2013 με μόνο σκοπό να παίζουν κομμάτια της αγαπημένης τους μπάντας.
Μεγάλα χορταστικά σετ, από την αρχή μέχρι την πρόσφατη ιστορία των Metallica, μουσικές αναδρομές από Metallifans προς κάθε μουσικόφιλο.
Για πολλούς η κορυφαία Metallica Tribute band της χώρας, που εδώ και μια δεκαετία με συνέπεια και άγνοια κινδύνου πιβεβαιώνει διαρκώς, ζωντανά, τον τίτλο της,

Ονόματα του χώρου έχουν πει ότι είναι ότι πιο κοντά σε Metallica υπάρχει στην Ελλάδα. Μια μπάντα που αναφέρθηκε και στη σελίδα των original Θεών.

Οι AdrenaliN αποτελούνται από τους:
 Άγγελος Σακκετας φωνή
Έκτορας Σταύρακας ρυθμική κιθάρα
Αντώνης παππαθανασιου lead guitar
Δημήτρης Λυβιδικος Μπάσο
Ρένος Λιαλιουτης Τύμπανα

Οι Big Ballz δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2008 από την αγάπη για και με σκοπό να αποδόσουν το αυθεντικό πνεύμα και ήχο των AC/DC, με έμφαση στην εποχή που χαρακτήρισε ο Bon Scott. Οι Big Ballz αποτελούνται από τους:

Στέργος Βόλλας: Vocals
Richard Melville: Bass
Λευτέρης Καφεντζής: Drums
Πάνος Γκιών: Guitar
Μιχάλης Κυριακίδης: Guitar
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Τα Early bird εισιτήρια διατίθενται προς 10 ευρώ από το Ticketmaster.gr. Φυσικά εισιτήρια διατίθενται στα καταστήματα Monsterville Αθήνας και Νέας Σμύρνης.

Πατήστε στο link για εισιτήρια:

https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2006580
-Monsterville-
Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι, Αθήνα
Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 191, Νέα Σμύρνη

4/5/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου