ΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Ο BRUCE DICKINSON (Video/Set List)



 Την πρώτη προσωπική του live συναυλία μετά από 20 χρόνια έδωσε ο Bruce Dickinson, την Παρασκευή, 12 Απριλίου) στο Whisky A Go Go του Λος Άντζελες, προετοιμαζόμενος για την επερχόμενη περιοδεία του που θα περάσει κι από την Αθήνα στις 21 Ιουλίου από την Πλτ. Νερού. Ο Dickinson έπαιξε ένα σετ 15 τραγουδιών με την μπάντα του, που την αποτελούσαν οι Dave Moreno (τύμπανα), Mistheria (πλήκτρα), Tanya O'Callaghan (μπάσο ήταν μέλος των Whitesnake στην τελευταία περιοδεία τους) και οι κιθαρίστες Philip Näslund και Chris Declercq. Διαβάστε το set list της συναυλίας που πιθανόν να είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα ακούσουμε και στην Πλτ. Νερού.

Setlist:
01. Accident Of Birth
02. Abduction (live debut)
03. Laughing In The Hiding Bush
04. Afterglow Of Ragnarok (live debut)
05. Chemical Wedding
06. Many Doors To Hell (live debut)
07. Tears Of The Dragon
08. Resurrection Men (live debut)
09. Rain On The Graves (live debut)
10. Frankenstein (THE EDGAR WINTER GROUP cover)
11. Gods Of War
12. The Alchemist (live debut)
13. Darkside Of Aquarius
Encore:
14. Jerusalem
15. Road To Hell


Όπως διαβάσατε, δεν έπαιξε κανένα κομμάτι των Iron Maiden και τέσσερα από τα παραπάνω τραγούδια, προέρχονται από το καινούργιο άλμπουμ του  The Mandrake Project αλλά και η έκπληξη αφού επιχείρησε μια διασκευή στο κλασικό hit των Edgar Winter Group, Frankenstein, που ήταν το πρώτο rock instrumental κομμάτι που πήγε Νο1 στους μικρούς δίσκους στην Αμερική.

Συνολικά στο Whisky A Go Go o Dickinson και η μπάντα του έδωσαν 2 συναυλίες με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα μόνο από τα ταμεία του club, με τον ίδιο τον τραγουδιστή να βρίσκεται πίσω από το ταμείο, κόβοντας τα εισιτήρια.

Α.Ρ.

13/4/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου