ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ BON JOVI. ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (video)

 Στις 7 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Bon Jovi με τίτλο Forever και πρώτο video single, το Legendary, σύνθεση των Billy Falcon, John Shanks και του J.B.Jovi. Στους στίχους ακούγονται οι λέξεις «Got my brown eyed girl»
που οι περισσότεροι νομίζουν ότι αναφέρεται στο ομότιτλο τραγούδι του Van Morrison, αλλά ο Bon Jovi λέει ότι μιλάει για τη γυναίκα του. «Ήταν εκεί πιστά σε όλα αυτά τα χρόνια» είπε.  Got my brown eyed girl
And she believes in me
Legendaryη
«Το κορίτσι με τα καστανά μάτια/ Πιστεύει σε μένα / Θρυλική».
Το τελευταίο διάστημα ο Jon Bon Jovi πέρασε μια δοκιμασία, στην προσπάθεια του να ανακτήσει τις φωνητικές δυνάμεις, κάνοντας και μια εγχείρηση. Παράλληλα έχει ετοιμάσει 4 ντοκιμαντέρ με τίτλο Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story, που μεταξύ άλλων αναφέρονται και σε αυτή την εγχείρηση αλλά σαν βασικό θέμα έχει τα 40 χρόνια καριέρας τους. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει ντεμπούτο στις 26 Απρίλιου στο Netflix.



Μιλώντας για το γενικό πνεύμα των στίχων του Forever, είπε ότι το κυρίαρχο συναίσθημα αυτού του άλμπουμ είναι αυτό της χαράς. Και έφτασα στη χαρά, δουλεύοντας μέσα από πολλή δυστυχία!. Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ ανέλαβε ο γιός του συγγραφέα Deepak Chopra, Gotham Chopra που συνάντησα στο Λος Άντζελες και κατάλαβα ότι μπορώ να του αναθέσω αυτό το εγχείρημα. Τελευταίο άλμπουμ μας ήταν το 2020 κι από τότε συνέβησαν πολλά, ο COVID, ο θάνατος του George Floyd, οι πυροβολισμοί στα σχολεία  είτε ο Τζορτζ Φλόιντ, πυροβολισμοί στα σχολεία, στρατιώτες με διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) και τόσα άλλα. Εκείνο για το οποίο χαίρομαι είναι το καινούργιο τραγούδι κι ότι περνάω καλά με τους φίλους μου». Η σημερινή σύνθεση των Bon Jovi είναι οι παλιοί David Bryan πλήκτρα και Tico Torres ντραμς και οι σχετικά καινούργιοι Hugh McDonald μπάσο κι ο Ελληνοαμερικάνος κιθαρίστας Phil X.
Η κυκλοφορία του Forever θα γίνει σε χρωματιστό βινύλιο, CDs και κασέτα.
Α.Ρ.

15/3/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου