ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: PRAYING MANTIS/LOVERBOY (Live)/KINGS OF LEON

 

Συμπληρώνοντας 50 χρόνια(!) καριέρας, οι Praying Mantis ανακοίνωσαν για τις 19 Απριλίου την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους Defiance, που ηχητικά συνεχίζουν να εξελίσσονται, παραμένοντας πιστοί στις ρίζες του New Wave Of British Heavy Metal (NWOBHM). Το συγκρότημα που σήμερα αποτελείται από τα αδέλφια Chris μπάσο/τραγούδι, Tino Troy κιθάρα/τραγούδι, Jaycee Cuijpers τραγούδι, Hans in’t Zandt ντραμς και Andy Burgess κιθάρα, παρουσίασε το video για το πρώτο single που είναι το ομώνυμο τραγούδι.


Στο ξεκίνημα της χρυσής εποχής τους μας μεταφέρει το Live In '82 των Loverboy που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου σε CD+Blu-ray και σε περιορισμένη έκδοση  LP+DVD.  Working For The Weekend, The Kid Is Hot Tonight, Take Me To The Top, Turn Me Loose (δείτε το video), Lady Of The 80's κ.α. είναι ορισμένα από τα 11 τραγούδια του άλμπουμ.



Οι Kings of Leon επέστρεψαν με ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται Mustang, το πρώτο τους single από το επερχόμενο άλμπουμ Can We Please Have Fun. «Συνέχισα να λέω στον εαυτό μου ότι πραγματικά ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό», είπε ο τραγουδιστής Caleb Followill για τη διάρκεια των ηχογραφήσεων. «Κάθε μέρα όλα ήταν θετικά, συνεχίζαμε να συνθέτουμε και να ηχογραφούμε. Το Mustang είναι το πρώτο τραγούδι που παρουσιάζουν μετά το άλμπουμ του 2021, When You See Yourself.

«Κάθε φορά που το έπαιζα στο σπίτι, ο τετράχρονος γιος μου άρχιζε να το ακούεια», είπε ο τραγουδιστής. Η μελωδία του έχει στοιχεία ψυχεδέλειας και garage rock, με τους Kings of Leon να επιδεικνύουν για άλλη μια φορά την ωριμότητα του ήχου τους. Το Can We Please Have Fun θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαϊου και αμέσως μετά το συγκρότημα θα βγει περιοδεία στην Αμερική.

28/2/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου