ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΑΛΑΣ (Will -O-the -Wisp) / BLACK CROWES/ BLACK KEYS


 Έτοιμο προς κυκλοφορία το καινούργιο άλμπουμ του Τάκη Μπαρμπάγαλα, πρώην μέλος και δημιουργός των Will-O-the Wisp αλλά και μέλος των Manticors Breath, Red Mist και Λευκή Συμφωνία. Τίτλος του άλμπουμ Water of Time και είναι το τρίτο προσωπικό του, μετά τα Phosphorus - Hesperus και Nocturne. Το Water of Time θα κυκλοφορήσει σε deluxe gatefold  βινύλιο 180γραμ σε περιορισμένο αριθμό 500 κομματιών και σε cd. Όλα τα κομμάτια γράφτηκαν από τον Τάκη Μπαρμπάγαλα που έκανε και την παραγωγή. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Γιώργος Πανουργίας. Εκτός του Μπαρμπάγαλα που παίζει κιθάρα και ταμπουρίνο, μαζί του παίζουν και οι Κώστας Παγώνας μπάσο, Κώστας Κωστόπουλος ντραμς, Κώστας Συνοδινός πλήκτρα, Άγγελος Γερακίτης τραγούδι καθώς και οι Θόδωρος Ζεφκίτης και Ζέτα Τσουκαλά φωνητικά
Ακούστε ένα πρώτο δείγμα, που είναι το ομώνυμο κομμάτι.


Καινούργιο άλμπουμ έχουν και οι Black Keys. Τίτλος του Ohio Players και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 5η Απριλίου. To Ohio Playersείναι το 12ο studio άλμπουμ των Dan Auerbach κιθάρα/τραγούδι και Patrick Carney ντραμς και ήδη παρουσίασαν το πρώτο τραγούδι που έχει τίτλο Beautiful People (Stay High). «Είναι ένας δίσκος για το πάρτι του Σαββάτου» λέει ο Auebach.

“ Ποτέ δεν είχαμε δουλέψει σκληρότερα για να κάνουμε έναν δίσκο και ποτέ δεν μας πήρε τόσο πολύ για να τον ηχογραφήσουμε. Πήραμε το χρόνο μας και το κάναμε σωστά".  



Στις 15 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Black Crowes με τίτλο Happiness Bastards, το πρώτο μετά από 14 χρόνια απουσίας! Τελευταίο άλμπουμ τους ήταν το Before The Frost… Until The Freeze(2009). Πρώτο single  από τον καινούργιο δίσκο τους είναι το Wanting And Waiting, που μπορείτε να ακούσετε και θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα 100% Black Crowes τραγούδι.
"Με αυτό το άλμπουμ, οι Black Crowes συνεχίζουν την πορεία τους και στο καινούργιο άλμπουμ, σημαντικό ρόλο έπαιξε ο παραγωγός Jay Joyce» λέει ο Richie Robinson. To Happiness Bastards περιέχει 10 καινούργια τραγούδια και μαζί τους παίζουν και οι Sven Pipien μπάσο, Brian Griffin ντραμς, Joel Robinow πλήκτρα και Isaiah Mitchell κιθάρα.


23/1/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου