ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: RONNIE ROMERO/ TREVOR RABIN (ex YES)/LYNCH-PILSON

 

Το τρίτο προσωπικό του άλμπουμ ετοίμασε ο Ronnie Romero με τίτλο Too Many Lies, Too Many Masters. Θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου με πρώτο video single το "Castaway On The Moon". Είναι η πρώτη φορά που ο Romero ανακατεύεται σχεδόν στη σύνθεση όλων των τραγουδιών ενός άλμπουμ, ενώ μαζί με τον ντράμερ Andy C. έχουν μοιραστεί την παραγωγή. Στο πρόσφατο παρελθόν, ο Romero είχε τραγουδήσει σε άλμπουμ και περιοδείες των Ritchie Blackmore's Rainbow, Michael Schenker Group, Lords of Black, Ferrymen, Sunstorm   και πιο πρόσφατα στους Elegant Weapons του Richie Faulkner.


Από την InsideOut Music θα κυκλοφορήσει το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ του πρώην κιθαρίστα των Yes, Trevor Rabin. Ο τίτλος του είναι Rio και η ημερομηνία κυκλοφορίας του η 6η Οκτωβρίου. Το Rio θα είναι το πρώτο άλμπουμ του με φωνητικά αφού όλα τα προηγούμενα ήταν ορχηστρικά».Τα τελευταία δέκα χρόνια είχα ιδέες, ιδέες που δεν μπορούσα να υλοποιήσω λόγω του φορτωμένου προγράμματός μου. Για να είμαι ειλικρινής, εκείνα τα χρόνια πέρασαν σε αναταραχή. Ήξερα ότι αυτή ήταν η ώρα και μόλις βρήκα τη δυναμική μου, δούλεψα το άλμπουμ 24 ώρες το 24ωρο». Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του κλασσικού rock μάς θυμίζει ότι ο Νοτιοαφρικανός Trevor Rabin, κυκλοφόρησε το 2012 το τελευταίο προσωπικό του άλμπουμ (Jacaranda) και ήταν μέλος των Yes, από το 1983 έως και το 1994, παίζοντας στα άλμπουμ τους 90125 (1983), Big Generator (1987), Union (19991) και Talk (1994).
Το 2020 οι George Lynch (κιθάρα) και Jeff Pilson (μπάσο), κι οι δύο πρώην Dokken είχαν παρουσιάσει το άλμπουμ με διασκευές Heavy Hitters. Τώρα ανακοίνωσαν για τις 11 Αυγούστου,  την κυκλοφορία σε βινύλιο και cd του Heavy Hitters II, με 12 διασκευές κλασικών τραγουδιών. Μαζί τους ο τραγουδιστής Bernard Fowler που περιοδεύει με τους Rolling Stones κι ο ντράμερ Brian Tichy. Μερικά από τα τραγούδια που διασκευάζουν είναι τα «Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin)" των Sly and the Family Stone, "Smokestack Lightning" του Howling Wolf αλλά και το «Radioactive" των Imagine Dragons.


5/8/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου