OLDIES BUT GOODIES: RORY GALLAGHER (Live)/STEVE HACKETT (Live)/KING KOBRA

 

Ακόμα ένα live άλμπουμ από τον Μεγάλο Ιρλανδό Rory Gallagher που πήρε το δρόμο της δημοσιότητας μετά από την κατάλληλη επεξεργασία. Τίτλος του All Around Man - Live In London και ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο, στο Town & Country Club τον Δεκέμβριο του 1990, λίγο μετά την  κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ Fresh Evidence (Μαϊος 1990).Περιλαμβάνει 23 τραγούδια όπως τα Tattoo’d Lady, The King of Zydeco, Moonchild, Out On The Western Plains, Kid Gloves, Shadow Play, I Wonder Who, Shin Kicker, Messin’ With The Kid, Keep A Knockin’, Bullfrog Blues κ.α. Το All Around Man - Live In London κυκλοφορεί σε 2πλό cd και 3πλό βινύλιο. Μαζί του παίζουν οι Gerry McAvoy μπάσο, Brendan O'Neil ντραμς, Mark Feltham φυσαρμόνικα και Geraint Waltkins πιάνο.


Ασταμάτητος ο πρώην κιθαρίστας των Genesis, Steve Hackett, έχει καινούργιο live άλμπουμ με υλικό από την εποχή που έπαιζε στο μεγάλο συγκρότημα. Τίτλος του Foxtrot At Fifty + Hackett Highlights και θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου on September 15, σε 2CD/Blu-ray, 2CD/2DVD κιαι 4πλόLP.

Το άλμπουμ θα περιέχει 16 κομμάτια, ηχογραφημένα/βιντεοσκοπημένα στο Brighton κατά  την περισινή  περιοδεία του.


Δεν το βάζει κάτω με τίποτε ο 78χρονος ντράμερ Carmine Appice, που επανασχημάτισε τους King Kobra και παρουσίασε το καινούργιο άλμπουμ τους, που είναι το 7ο στην 38χρονη καριέρα τους. Η καινούργια σύνθεσή τους είναι Johnny Rod μπάσο (πρώην W.A.S.P, αλλά κι αρχικός μπασίστας των King Kobra), Paul Shortino (Rough Cutt, Quiet Riot κ.α.), Carlos Cavazo κιθάρα (Quiet Riot, Ratt) και Rowan Robertson(Dio) κιθάρα. Το άλμπουμ τιτλοφορείται We Are Warriors που είναι διαθέσιμο στις 11 Αυγούστου σε cd και βινύλιο.


19/7/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου