BOX SET ΓΙΑ WHO - WHO'S NEXT KAI KEITH EMERSON-VARIATIONS


Μια καινούργια επανέκδοση του ιστορικού άλμπουμ των Who, Who's Next/Life House, θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου Η deluxe 10πλή cd(!)έκδοση θα περιέχει 155 τραγούδια, από τα οποία τα 89 ακυκλοφόρητα και 57 σε καινούργιες σε μίξεις. Το  Who's Next κυκλοφόρησε αμέσως μετά το Tommy και βασικό του θέμα είναι  το εξαιρετικό όραμα του Townshend για έναν κόσμο που πλήττεται από κλιματική καταστροφή και ρύπανση και οδηγεί σε περιορισμό της προσωπικής ελευθερίας που θα είναι πολύ οικείο στη γενιά της πανδημίας. Δεκαετίες πριν από την εποχή του, το Who’s Next περιγράφει πώς ο πληθυσμός παρασύρεται και ναρκώνεται από την πρόσβαση σε ένα ψυχαγωγικό «Πλέγμα», που διοχετεύεται σε κάθε σπίτι μέσω της χρήσης στολών εμπειρίας εικονικής πραγματικότητας. Κι  όλα αυτά, με την ‘συνδρομή» της Κυβέρνησης απέναντι σε ένα έθνος, χτυπημένου από κλιματικά ζητήματα και τη ρύπανση".  Η deluxe έκδοση εκτός από τα 10cd θα περιέχει ένα Blu-ray Audio disc σε Atmos και 5.1 surround mixes, 100σέλιδο βιβλίο και ακόμα ένα 170σέλιδο βιβλίο με τίτλο Life House - The Graphic Novel" καθώς και αφίσες και πρόγραμμα συναυλίας στο Rainbow Theatre του 1971. Θα κυκλοφορήσει και σε 4πλό βινύλιο αλλά και 3πλό βινύλιο όπου θα περιέχουν συναυλία του 1971 από το San Francisco.

Ένα 20πλό cd box(!) με τίτλο Variations που καλύπτει ολόκληρη την μεγάλη καριέρα του Keith Emerson, θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου. Το box set είναι προσεκτικά επιμελημένο από την οικογένεια του μεγάλου μουσικού και περιέχει κομμάτια από την αρχή της καριέρας του στους The T Bones And Chris Baber,  για να συνεχίσει τους  Nice, στα πολλά soundtracks  που είχε γράψει, στη μουσική των Emerson, Lake & Palmer και στην τελευταία συνεργασία που είχε κάνει με τον διευθυντή ορχήστρας Terke Mikkelsen στο project The Three Fates καθώς και ακυκλοφόρητο live υλικό.
 Οι διαστάσεις του box set είναι 10 x 10 και τα 20 cd συνοδεύονται από 48σέλιδο ένθετο που έγραψε ο συντάκτης του Prog Magazine, Jerry Ewing.

20/7/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου