ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: JOE BONAMASSA/ DUFF McKAGAN/DORO

 

Πριν 20 χρόνια, ο Joe Bonamassa είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ Blues Deluxe, που είχε συνδυαστεί με την ανακήρυξη εκείνης της χρονιάς από την Αμερικάνικη Κυβέρνηση σαν "the year of the blues". Τώρα ο σπουδαίος Αμερικάνος κιθαρίστας επιστρέφει με το Blues Deluxe Vol. 2 που θα κυκλοφορήσει στις 6  Οκτωβρίου σε cd και βινύλιο κι από τα 10 τραγούδια του, τα 8 είναι διασκευές και τα 2 καινούργια. Μαζί του οι Reese Wynans πλήκτρα, Calvin Turner μπάσο, Lamar Carter ντραμς , Kirk Fletcher και Smith κιθάρες. Την παραγωγή ανέλαβε ο Josh Smith. “Αν μου έλεγες πριν από 20 χρόνια η καριέρα μου θα διαρκούσε τόσο για να δω την 20η επέτειο του Blues Deluxe, θα γέλαγα» λέει ο Bonamassa.  Ακολουθεί το πλήρες track list του δίσκου. Σε παρένθεση ο ερμηνευτής της πρώτης εκτέλεσης.
Blues Deluxe Vol. 2" track listing:
01. Twenty-Four Hour Blues (Bobby "Blue" Bland)
02. It's Hard But It's Fair (Bobby Parker)
03. Well, I Done Got Over It (Guitar Slim)
04. I Want to Shout About It (Ronnie Earl & The Broadcasters)
05. Win-O (Pee Wee Crayton)
06. Hope You Realize It (Goodbye Again) (σύνθεση Joe Bonamassa & Tom Hambridge)
07. Lazy Poker Blues (Fleetwood Mac)
08. You Sure Drive A Hard Bargain (Albert King)
09. The Truth Hurts (feat. Kirk Fletcher and Josh Smith) (Kenny Neal)
10. Is It Safe To Go Home (συνθέτης ο Josh Smith)



Έτοιμο το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του μπασίστα των Guns and Roses, Duff McKagan. Τίτλος του Lighthouse και η ημερομηνία κυκλοφορίας του η 20η Οκτωβρίου και έρχεται 4 μήνες μετά την κυκλοφορία του Ep This Is The Song, που περιείχε 3 τραγούδια. Το Lighthouse θα κυκλοφορήσει σε standard CD , deluxe CD, κασέτα, βινύλιο και σε special έκδοση βινυλίου με λιοθογραφία, πλούσιο ένθετο, αυτοκόλλητο και πένα. Καλεσμένοι στο άλμπουμ είναι οι Slash, Jerry Cantrell και Iggy Pop.
Την έχουν αποκαλέσει δικαιολογημένα metal queen.
Η 59χρονη Doro Pesch, έχει έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου με τίτλο Conqueress - Forever Strong And Proud. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που συνοδεύει την ανακοίνωση, η Doro βρίσκεται σε υψηλό συνθετικό και δημιουργικό επίπεδο και πρώτο video single θα είναι το "Time For Justice", ένα καλό κομμάτι στο γνωστό ύφος της. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε 2πλό βινύλιο και cd με bonus cd με 5 live τραγούδια της.


Κι εδώ μπορείτε να δείτε το video της Doro, "Time for Justice".

3/7/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου