ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ LEONARD COHEN


Η εποχή που η διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ βασιζόταν στις αφίσες με την Ακρόπολη, τις Καρυάτιδες και άλλες παρεμφερείς φωτογραφίες, έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Στην εποχή μας, τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα σε μια περιοχή, μπορούν να δώσουν μια δυνατή ώθηση στον τουρισμό και κάτι τέτοιο θα συμβεί με την όμορφη και ρομαντική Ύδρα όπου με
εντατικό ρυθμό συνεχίζονται τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς με θέμα τη ζωή του Leonard Cohen και της αγαπημένης του Marianne Ihlen. H σειρά ετοιμάζεται για νορβηγικό κανάλι και θα παιχτεί το 2024 και φυσικά επιλέχτηκε η Ύδρα καθώς εκεί είναι το σπίτι που είχε ο Cohen στη χώρα μας. Για όσους έχετε πάει στην Ύδρα, το σπίτι του βρίσκεται μέσα στην πόλη, στο ύψος του Αρχοντικού του Κουντουριώτη. Η σειρά είναι βασισμένη στη σχέση του Cohen με την Marianne που τον ενέπνευσε να γράψει και το τραγούδι ‘So Long, Marianne’ και θα έχει 8 επεισόδια, σε σκηνοθεσία των Øystein Karlsen και της Browen Hughes, συνεργασία με τον Jo Nesbο. O Cohen και η Marianne γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην Ύδρα «όταν είμασταν νέοι και όμορφοι και γεμάτοι ταλέντο -σαν να ήμασταν καλυμμένοι με χρυσόσκονη».

Στον ρόλο του Cohen, o Αμερικανός ηθοποιός  Alex Wolff (Hereditary, Jumanji, Oppenheimer), ενώ στο ρόλο της Marianne, η Νορβηγίδα Thea Sofie Loch Næss. Εκτός από τη νορβηγική τηλεόραση, η σειρά αναμένεται να αγοραστεί κι από άλλα κανάλια, και φυσικά ελληνικό. Θυμείται, σε 2 χρόνια πόσοι Σκανδιναβοί θα πλημμυρίσουν την Ύδρα! Δεξιά στη φωτό, ο Bono(καθισμένος με το καπέλο) των U2 με φίλους του, φωτγραφήθηκε έξω από το σπίτι του Cohen!!!

Α.Ρ.

8/6/23
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου