ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: VIRGIN STEELE/STRAY GODS/TYGERS OF PAN TANG

 

Οι Virgin Steele θα κυκλοφορήσουν το νέο τους στούντιο άλμπουμ Τhe Passion Of Dionysus στις 30 Ιουνίου, οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά το Nocturnes Of Hellfrire & Damnation. Αυτή τη φορά, οι στίχοι του David DeFeis αναφέρονται και πάλι σε θέματα της ιστορίας αλλά διατηρεί τις αναφορές του στο παρόν. «Το άλμπουμ έχει να κάνει με την δυαδικότητα, όπου κάτι μπορεί να είναι ένα πράγμα και ταυτόχρονα το αντίθετό του. Προφανώς, έχει να κάνει με το Διόνυσο και όπως συνιστά ο τίτλος για το πάθος, ή το τι υπέφερε και την άφιξή του στη Θηβα, για να εκδικηθεί τη σφαγή της μητέρας του, αλλά και για να τιμωρήσει το βασιλιά της πόλης που απαγόρευσε τη λατρεία του εκεί. λέει ο DeFeis. Οι Virgin Steele θα εμφανιστούν στο Over The Wall στην Κρήτη στις 26 Αυγούστου.
Έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ των Stray Gods του Bob Katsions. Θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου με τίτλο Olympus, ένα μόλιε χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους Storm The Walls. Το Olympus, δείχνει περισσότερες πτυχές του μουσικού βάθους και των ικανοτήτων τους καθώς και τις δεξιότητες σύνθεσης, με όλα τα μέλη να παίζουν ρόλο στην τελική μορφή του. Το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον Uwe Jarling. Το Olympus θα κυκλοφορήσει σε Digipack CD, διαφανές βινύλιο 500  αντιτύπων και ψηφιακά. Μπορείτε να το προπαραγγείλετε  κατ ευθείαν από το συγκρότημα εδώ

https://straygods666.bandcamp.com/album/olympus
Το  καινούργιο άλμπουμ των Tygers of Pan Tang τιτλοφορείται Bloodline και θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαϊου. Το συγκρότημα παρουσίασε το τρίτο video clip από τα καινούργια τραγούδια του που είναι το “Back for good”. Παραγωγός του άλμπουμ είναι ο Tue Madsen (Haunted,  Moonpsell) και η σημερινή σύνθεση τους είναι Robb Weir κιθάρα (το μόνο αρχικό μέλος), Craig Ellis ντραμς, Jack Meille –τραγούδι  vocals, Huw Holding μπάσο και Francesco Marras κιθάρα.


10/5/23



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου