ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: U.D.O/TESLA (Live)/ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Το πρώτο άλμπουμ με τη συμμετοχή σαν κανονικού μέλους του μπασίστα Peter Baltes, ανακοίνωσαν οι U.D.O. Το άλμπουμ τιτλοφορείται Touchdown κι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου σε παραγωγή του Martin "Mattes" Pfeiffer. «Μετά την αποχώρησή μου από τους Accept, ασχολήθηκα με τη σύνθεση και ηχογράφηση μουσικής για κινηματογραφικές/τηλεοπτικές παραγωγές. Έπανασυνδέθηκα με τον Udo δουλεύοντας στο σόλο άλμπουμ του My Way, το άλμπουμ U.D.O. We Are One και το άλμπουμ Arising των Dirkschneider & The Old Gang και η συμμετοχή του πρώην ντράμερ των Accept, Stefan Kaufmann, υπήρχε ένα πολύ οικείο συναίσθημα. Γι' αυτό όταν μου τηλεφώνησε ο Udo τον Σεπτέμβριο για να αντικαταστήσω τον τραυματία μπασίστα του, δεν δίστασα. Το set list είχε κυρίως τραγούδια U.D.O τα οποία δεν γνώριζα και μερικά Accept. Όταν έφθασαν στο Βερολίνο, λίγες μέρες πριν την πρώτη συναυλία, ήμουν νευρικός και δεν είχα ιδέα τι να περιμένω Αλλά μόλις βγήκαμε όλοι στη σκηνή δίπλα στον Udo, ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Η φωνή του με πήγε πίσω από εκεί που ξεκίνησαν όλα. Ήταν μια απόλυτη έκπληξη για το κοινό στην αρχή, αλλά καθώς παίζαμε κατάλαβα ήταν τόσο χαρούμενοι όσο κι εγώ που είδα τον Udo και εμένα ξανά μαζί. Τους επόμενους τρεις μήνες γνώρισα πραγματικά τους Sven Dirkschneider (ντραμς, γιός του Udo), Dee Fabian, κιθάρα και Andrey Smirnov κιθάρα όλοι ταλαντούχοι και ταπεινοί μουσικοί».


Καινούργιο live album έχουν οι βετεράνοι Tesla. Τίτλος του Full Throttle Live και θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο και cd στις 26 Μαϊου. Πρώτο single το "Time To Rock!" που όπως καιθ τα άλλα τραγούδια ηχογραφήθηκε στο Full Throttle Saloon στο Sturgis της Ν.Ντακότα. Η παραγωγή και μίξη έγινε από τον κιθαρίστα Frank Hannon και μπασίστα Brian Wheat κι ένα από τα τραγούδια που περιέχει είναι η διασκευή ενός παλιού(και ξεχασμένου) τραγουδιού των Aerosmith, το "S.O.S. (Too Bad). Άλλα τραγούδια που περιέχει είναι τα κλασικά "Miles Away",  "Changes", "Lazy Days, Crazy Nights" αλλά και Edison's Medicine».
Το 6ο άλμπουμ κυκλοφορεί η Λευκή Συμφωνία (Θοδωρής Δημητρίου φωνή,
Κώστας Μιχαλός κιθάρα, Διογένης Χατζηστεφανίδης μπάσο και Βαγγέλης Τσιμπλάκης ντραμς. Τα περισσότερα από τα 10 τραγούδια του καινούργιου άλμπουμ που τιτλοφορείται Άνθη της Σιωπής είναι σε στίχους/μουσική του Θοδωρής Δημητρίου εκτός από τα «Φθινόπωρο» και «Σε Ένα Φίλο» που γράφτηκαν από τους Ναπολέοντα Λαπαθιώτη και Μαρίας Πολυδούρη, αντίστοιχα. Η Ηχογράφηση, Μίξη, Παραγωγή και το Μάστερ έγιναν από τον Eκτορα Τσολάκη.

  Ο δίσκος κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα λευκού βινυλίου και είναι ήδη διαθέσιμος για παραγγελίες στο Bandcamp του συγκροτήματος, πατήστε εδώ:
https://lefkisymphonia.bandcamp.com/
& από τις:
The Lab Records:
https://www.thelabtshirtathens.com/the-lab-records/

Labyrinth of Thoughts Records:
https://labyrinthofthoughts.gr/

30/5/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου