20 ΧΡΟΝΙΑ ROCKPAGES.GR : SILVER RISC ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ


20 χρόνια έκλεισε το Rockpages.gr και οι Σάκης Νίκας και Γιάννης Δόλας, ετοίμασαν ένα πάρτυ συναυλία, αντάξιο στην πορεία του site τους. Η βάση ήταν οι Silver Risc (Δημήτρης Μακρόπουλος μπάσο, Σπύρος Φουσέκης κιθάρα, Δημήτρης  Γασπαράτος κιθάρα/φωνή και Τόνυ Βενιέρης ντραμς) που λειτούργησαν σαν house band, με καλεσμένους τους Τόνυ Κονταξάκη κιθαρίστα των Douglas, που έπαιξε υποστηριζόμενος από Π, καθώς πριν λίγους μήνες είχε ατύχημα με τη μηχανή, Χρήστο Γιατρουδάκη, τραγουδιστή των ΝΟΚ ΑΟΥΤ, Άγγελο Καλατζή τραγουδιστή των Trademark, Ρόρη Χριστόπουλο, οργανίστα ΝΟΚ ΑΟΥΤ και Raw Silk και Γιώργο Φλωράκη τραγουδιστή των Raw Silk! Τη βραδιά άνοιξαν οι Bad Habits που ήταν καλύτεροι του αναμενομένου κι αν και τους έβλεπα για πρώτη φορά, με κέρδισαν με την ενέργεια τους. Πολύ καλή σκηνική παρουσία, τους λείπει το καλό τραγούδι, που θα τους τραβήξει στην επιφάνεια.
  Το κυρίως πιάτο, «σερβιρίστηκε» από τους Silver Risc που ξεκίνησαν με 4  τραγούδια, με το “Away from Home” να ξεχωρίζει και αμέσως μετά να ανεβαίνει στη σκηνή ο Άγγελος Καλαντζής των Trademark για να μας θυμίσει πόσο καλό ήταν εκείνο το EP με τα 6 τραγούδια. Γαμώτο, δεν είπε το “Burn the Sky”. Δεύτερος ανέβηκε ο τραγουδιστής των ΝΟΚ ΑΟΥΤ, Χρήστος Γιατρουδάκης, που λες και περίμενε 33 χρόνια για να βγάλει όλη αυτή την ενέργεια και να αποδείξει ότι το «Ψέμα το Ψέμα» ήταν (κι είναι) μεγάλη επιτυχία. Με τραγουδιστή τον Νίκο Ρουσάκη και τον κιθαρίστα Τόνυ Κονταξάκη που έπαιξαν 4 κομμάτια(Mad, Shout, Loner και It’s Late), αντιπροσωπέυτηκαν οι Douglas για να ανέβει στη σκηνή ο Γιώργος Φλωράκης των Raw Silk και να κλείσει τη βραδιά με τα ιστορικά “Irene”, “Heroes don’t cry” και “Street Girl”.
Για encore όλη η καλή παρέα, τραγούδησε το “Separate Ways” (Journey) και “You give love a bad name” (Bon Jovi) που τραγούδησαν και οι 400 τυχεροί της βραδιάς. Άντε τώρα να περιμένουμε άλλα 20 χρόνια! 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

Φωτογραφίες: Γιάννης Δόλας

29/5/23   
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου