ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ CLASSIC ROCK ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: THE ULTIMATE BEATLES COLELCTION

 

Δεύτερο τεύχος του περιοδικού Classic Rock μεταφρασμένο στα ελληνικά, αυτή τη φορά με αφιέρωμα στους Beatles. Παίρνοντας το στα χέρια μου, φοβήθηκα(!) ότι θα ήταν ακόμα ένα κουραστικό βιογραφικό αφιέρωμα, ξεκινώντας από τις γειτονίες του Λίβερπουλ και φθάνοντας στην κορυφή, η γνωστή ιστορία που έχουμε διαβάσει τόσες φορές. Κι όμως, η συγκεκριμένη έκδοση 144 σελίδων, με τίτλο The Ultimate Beatles Collection, ξεφεύγει αρκετά από την πεπατημένη, με παραθέματα από σπάνιες συνεντεύξεις τους, αναφορές στους ανθρώπους που τους βοήθησαν (George Martin, Brian Epstein αλλά και George Best, Derek Taylor -υπεύθυνος Τύπου, Neil Aspinall- tour manager, Stuart Sutcliffe) και στην εμφάνισή τους στην αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή που άλλαξε τον κόσμο. Ακόμα η φοβερή εμφάνιση τους στο Shea Stadium της Ν.Υόρκης, οι κινηματογραφικές ταινίες τους, οι δίσκοι τους, το Studio στην Abbey Road, αλλά και ένα κείμενο για την μετά Beatles καριέρα τους.
Το περιοδικό πωλείται μόνο στα βιβλιοπωλεία. Μπορείτε να το παραγγείλετε από contact@brainfood.gr, 2102514123. Μετάφραση Γιάννης Καστανάρας.
Τα άρθρα συνοδεύονται από πάρα πολλές έγχρωμες κι ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο, μέσα ή και πριν το καλοκαίρι αναμέενται το τρίτο τεύχος του Ελληνικού Classic Rock.

Α.Ρ.

6/5/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου