BOX SET ΑΠΟ ΤΟΥΣ RATT/SEASON'S END- MARILLION/SUBTERRANEA - IQ


The Atlantic Years: 1984-1991 τιτλοφορείται το box set που θα κυκλοφορήσουν οι Ratt στις 9 Ιουνίου και θα περιέχει τα 5 πρώτα άλμπουμ της μεγάλης καριέρας τους. Οι επανεκδόσεις θα είναι remastered, 180g και στο box set θα περιέχεται και ο σπάνιος μικρός δίσκος (single) "Nobody Rides For Free", replica tour book και σπάνιες φωτογραφίες από τα προσωπικά τους αρχεία. Και δεν τελειώσαμε: αθ περιέχει αφίσα, backstage pass και πένα. Η σύνθεσή τλους εκείνη την εποχή των 5 άλμπουμ ήταν η κλασική: Stephen Pearcy, Warren DeMartini,  Robbin Crosby, Juan Croucier και Bobby Blotzer. 

Στην deluxe επανέκδοση του άλμπουμ τους Season's End(1989), προχώρησαν οι Marillion, αναγγέλλοντας την επανακυκλοφορία του στις 19 Μαϊου σε CD/Blu-ray και5πλό(!) άλ μπουμ βινυλίου 180g. Το Season's End. Ήταν το 5ο άλμπουμ στη δισκογραφία τους και το πρώτο με τραγουδιστή τον Steve Hogarth. Το Blu-ray περιέχει σε 5.1. το άλμπουμ, το 'Bootleg Mix' (1990) από συναυλία τους στο Montreal και κάποια b-sides. Τόσο η έκδοση cd όσο και βινυλίου θα περιέχει τη συναυλία τους στο Marillion Weekend στο Leicester του 2022.


Οι IQ είναι από τα άγνωστα σύγχρονα αγγλικά progressive συγκροτήματα όχι μόνο στη χώρα τους αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Πρόσφατα επανακυκλοφόρησαν σε 3πλό βινύλιο το άλμπουμ τους του 1997 Subterranea, που ήταν το 6ο άλμπουμ της δισκογραφίας τους. 

13/4/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου