ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: SAXON/BLACK STAR RIDERS

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Inspirations(2021), οι Saxon θα κυκλοφορήσουν και δεύτερο άλμπουμ με διασκευές. Τίτλος του More Inspirations και η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα είναι η 24η Μαρτίου. Δείτε το making of του video to “The Faith Healer” των Sensational Alex Harvey Band και διαβάστε το tracklist:
01. We’ve Gotta Get Out Of This Place
02. The Faith Healer
03. From The Inside
04. Chevrolet
05. Substitute
06. Gypsy
07. Man On The Silver Mountain
08. Detroit Rock City
09. Razamanaz
10. Tales Of Brave Ulysses


Με καινούργια σύνθεση επιστρέφουν οι Black Star Riders και με νέο άλμπουμ που τιτλοφορείται Wrong Side Of Paradise που ηχογραφήθηκε με παραγωγό τον Jay Ruston στην Καλιφόρνια. Στο καινούργιο σχήμα συμμετέχουν ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Ricky Warwick, ο lead κιθαρίστας Christian Martucci, ο μπασίστας Robbie Crane (πρώην Ratt) κι ο ντράμερ Zak St John. Ο Scott Gorham έχει αποχωρήσει εδώ κι ένα χρόνο και θα ξανά παίξει μαζί τους στην βρετανική περιοδεία που θα γιορτάσουν τα 10α γενέθλια του συγκροτήματος, έχοντας support τους Michael Monroe και Phil Campbell and the Bastard Sons.

Κι ενώ έχει ανακοινωθεί η βρετανική περιοδεία, ο Rick Warwick θα επισκεφτεί καταστήματα δίσκων (όσα έμειναν) για να υπογράψει το δίσκο και να φωτογραφηθεί με τους fans. Πρώτο video single το  “'Catch Yourself On' που σαν φράση χρησιμοποιείται στην Βόρεια Ιρλανδία όταν θέλουν να που σε κάποιον «να σταματήσει να γελοιοποιείται». Οι στίχοι του τραγουδιού μιλούν για social media όπου λίγο ή πολύ, όλοι έχουμε γίνει «σκλαβοι τους», έχοντας χάσει τη σωστή σκέψη μας και μοιραζόμαστε τα  συναισθήματα και τις σκέψεις με έναν κόσμο αγνώστων… Φαίνεται ότι χάσαμε την ικανότητα να σκεφτόμαστε μόνοι μας. Η τεχνολογία μάς ελέγχει, αντίθετα θα έπρεπε να ελέγχουμε την τεχνολογία. Αισθάνεται ότι έχει ήδη ξεπεράσει την ανθρώπινη αλληλεπίδραση», λέει ο Warwick.


18/1/23
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου