NEWS OF THE WORLD (22/4/22)

• Φαίνεται ότι το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ του Bruce Dickinson είναι έτοιμο, με τον τραγουδιστή να έχει αρχίσει να δημοσιεύει φωτογραφίες από το studio με τον φίλο του και παραγωγό Roy "Z" Ramirez. Το καινούργιο άλμπουμ του θα είναι το πρώτο από το 2005 που είχε κυκλοφορήσει το Tyranny Of Souls.
• Μιλώντας στο περιοδικό Classic Rock, o Ozzy είπε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Lemmy το πρωϊ της 28ης Δεκεμβρίου 2015 που έφυγε από τη ζωή αλλά ο λόγος του δεν ήταν καθαρός». Δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου έλεγε, ο λόγος του δεν ήταν καθαρός. Δυστυχώς όλα τα μέλη από την ιστορική εκείνη σύνθεση των Motorhead έχουν φύγει από τη ζωή». 

•  Φαίνεται ότι η 17χρονη Toni Cornell, κόρη του τραγουδιστή των Soundgarden, Chris Cornell «το έχει». Ακούστε την να ερμηνεύει το δύσκολο Nothing Compares 2 U, σύνθεση του Prince, σε μια τηλεοπτική εμφάνισή της.

• O Joe Satriani επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον Alex Van Halen να ετοιμάζει μια tribute περιοδεία στη μνήμη του αδελφού του Eddie. Στο project είχε προσκληθεί κι ο David Lee Roth ενώ για τη θέση του μπασίστα είχε ακουστεί επίμονα το όνομα του πρώην μπασίστα των Metallica, Jason Newsted κι όχι του ανηψίου του Wolfgang. Πάντως, αυτές τις ώρες, το project φαίνεται να είναι στον αέρα.
• Δεν μας ενδιαφέρει, αλλά το αναφέρουμε μόνο και μόνο για να υπενθυμίσουμε ότι η ηλικία του Bob Dylan, είναι 81 ετών. O Mεγάλος Αμερικάνος ποιητής και τροβαδούρος, ανακοίνωσε ότι στις 28 Μαϊου 2022 θα ξεκινήσει η διακοπείσα, λόγω κορωνοιού Rough and Rowdy Ways Tour και θα συνεχιστεί έως και τα μέσα Ιουνίου, εκτός αν προστεθούν κι άλλες ημερομηνίες. Ποιος είπε ότι ο μετεωρίτης αφάνισε τους δεινόσαυρους;

•  Η Ann Wilson παρουσίασε τη διασκευή της στο κλασικό τραγούδι των Queen,  "Love Of My Life", το οποίο έχει συμπεριλάβει στο καινούργιο άλμπουμ της Fierce Bliss". Ακούστε το τραγούδι, που το ερμηνεύει μαζί με τον Vince Gill.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο όμορφη Βελγοιταλίδα τραγουδίστρια/ηθοποιός Catherine Spaak, που τις δεκαετίες 60 και 70 γνώρισε μεγάλες επιτυχίες. Είχε τραγουδήσει τις συνθέσεις του Ennio Morricone "Penso a te" και "Questi vent anni miei") και είχε  παίξει  σε ταινίες που έφεραν τη μουσική του Crazy Desire, Eighteen in the Sun, The Little Nuns, The Cat o'Nine Tails αλλά και στις Circle of Love (1964) σε σκηνοθεσία Roger Vadim), The Man, the Woman and the Money (1965), The Incredible Army of Brancaleone (1966), Take a Hard Ride (1975) κ.α. ! Το 72 είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Johnny Dorelli και μαζί γνώρισαν επιτυχία ως ντουέτο. Από το 2020 νοσηλευόταν σε νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό. Για μας που τη είδαμε κι ακούσαμε, έχει μείνει στις καρδιές μας σαν ένα όμορφο κορίτσι.

• Signed In Blood’ είναι ο τίτλος του τραγουδιού που έκαναν video οι Nestor. Signed In Blood’ είναι ο τίτλος του τραγουδιού που έκαναν video οι Nestor.

• Σε περιπέτειες με τη υγεία του έχει μπει ο 68χρονος frontman των Y&T, Dave Meniketti, ο οποίος μετά το πρόβλημα που είχε με τη μέση του το 2018, τώρα έχει ξεκινήσει ακτινοβολίες και θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη. Νικήσέ τον μεγάλε!
• Τα 70α γενέθλια του γιόρτασε ο Udo Dirkschneider στις 6 Απριλίου και το σχόλιό του ήταν , "it's just a number». Χρόνια Πολλά μεγάλε.
• Οι Mercyful Fate ανακοίνωσαν το πρώτο σκέλος ημερομηνιών της επερχόμενης κυκλοφορίας του, που θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου από το Αννόβερο και θα τελειώσει στις 11 Αυγούστου του 2022 στο Jaromer της Τσεχίας. Για την ώρα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται η χώρα μας αλλά οι κενές ημερομηνίες είναι πολλές και υπάρχει ελπίδα να τους δούμε.







 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου