ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: UDO/JOE SATRIANI/DARE

Στις 22 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του Udo Dirkschneider με τίτλο My Way. Θα περιέχει 22 αγαπημένα του τραγούδια διασκευές, που τον επηρέασαν στη διάρκεια της καριέρας του, όπως το "Nutbush City Limits" της Tina Turner της οποίας είναι super fan της φωνής της. Μάλιστα, ήταν ένα από τα τραγούδια που χρησιμοποιούσαν σαν Accept στις πρόβες τους για να ξεκινήσουν ζέσταμα, αλλά ποτέ δεν ηχογράφησαν. Στο "My Way" υπάρχει ακόμα το τραγούδι των Wolfsheim, "Kein Zurück" που είναι το πρώτο που τραγουδάει στα γερμανικά! Το πλήρες track listening του "My Way" είναι:
01. Faith Healer (ALEX HARVEY)
02. Fire (CRAZY WORLD OF ARTHUR BROWN)
03. Sympathy (URIAH HEEP)
04. They Call It 0Nutbush (TINA TURNER)
05. Man On The Silver Mountain (RAINBOW)
06. Hell Raiser (THE SWEET)
07. No Class (MOTÖRHEAD)
08. Rock And Roll (LED ZEPPELIN)
09. The Stroke (BILLY SQUIER)
10. Paint It Black (THE ROLLING STONES)
11. He's A Woman, She's A Man (SCORPIONS)
12. T.N.T. (AC/DC)
13. Jealousy (FRANKIE MILLER)
14. Hell Bent For Leather (JUDAS PRIEST)
15. We Will Rock You (QUEEN)
16. Kein Zurück (WOLFSHEIM)
17. My Way (FRANK SINATRA)
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τις διασκευές του! Τέλος οι μουσικοί που τον συνοδεύουν είναι οι Sven Dirkschneider ντραμς, Tilen Hudrap μπάσο και οι κιθαρίστες Andrey Smirnov κιαι Dee Dammers.


Την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ του Udo Dirkschneider, 22 Απριλίου, θα κυκλοφορήσει και το καινούργιο άλμπουμ του βιρτουόζου Joe Satriani. Τίτλος του The Elephants Of Mars και μπορείτε να δείτε το πρώτο video single, , "Sahara" σε σκηνοθεσία του γιού του ZZ Satriani. Το The Elephants Of Mars είναι το 19ο άλμπουμ στην 35ετή καριέρα του(σ.σ. να τα εκατοστίσει)και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση digipack CD που θα συνοδεύεται από 7 κάρτες, μια για κάθε τραγούδιrelease και βέβαια σε βινύλιο σε επτά διαφορετικά χρώματα!!!


Το 10ο studio άλμπουμ τους παρουσίασαν οι Dare. Τίτλος του Road To Eden και θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου με πρώτο single το "Born In The Storm". Βασικά μέλη των Dare είναι ο πρώην οργανίστας των Thin Lizzy, Darren Wharton κι ο κιθαρίστας των TEN, Vinny Burns.



 21/1/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου