ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: SPITIFIRE / MIDNIGHT OIL / STEVE VAI

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια δισκογραφικής απουσίας, οι Spitfire επανέρχονται με καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται Denial To Fall και ημερομηνία κυκλοφορίας 21 Ιανουαρίου. Τα 2 προηγούμενα άλμπουμ τους ήταν τα First Attack(1987) και Die Fighting (2009). Η σημερινή σύνθεσή τους είναι Ηλίας Λογγινίδης κιθάρα, Τάσος Κροκόδιλος τραγούδι, Πάνος Χατζηιωαννίδης κιθάρα, Νίκος Μιχαλακάκος μπάσο, Γιώργος Παξιμάδης τύμπανα και καλεσμένος ο Γιώργο Ασπιώτη στα πλήκτρα που έκανε τη μίξη και την παραγωγή μαζί με το συγκρότημα. Το Denial to Fall θα κυκλοφορήσει σε cd και σε βινύλιο (μαύρο και χρυσό).


Αποχαιρετιστήρια περιοδεία και δίσκο ανακοίνωσαν οι Αυστραλοί Midnight Oil. Για την ώρα η περιοδεία θα γίνει μόνο σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ενώ ο δίσκος τιτλοφορείται Resist και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022. O τραγουδιστής του συγκροτήματος έχει πλούσια οικολογική δράση ενώ το 2004 είχε εκλεγεί βουλευτής, το 2007 διορίστηκε Υπουργός Περιβάλλοντος, Κληρονομιάς και Τεχνών και στις εκλογές του 2010, έγινε Υπουργός Σχολικής Εκπαίδευσης, Προσχολικής Παιδείας και Νεολαίας.


Την κυκλοφορία του καινούργιου του άλμπουμ ανακοίνωσε ο 61χρονος Steve Vai. Τίτλος του Inviolate και θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου 2022. Μαζί του ο κιθαρίστας  David Weiner, ο μπασίστας Philip Bynoe κι ο ντράμερ  Jeremy Colson.



4/12/21
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου