ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ (ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ)


To youtube μας επιστρέφει δεκαετίες πίσω σε ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της ΕΡΤ που με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται φτωχό και ξεπερασμένο αλλά τότε ήταν διασκεδαστικό και πλούσιο. Ο Δάκης τραγουδάει την επιτυχία του¨"Όλα τελειώσανε για μας» διασκευή επιτυχίας του Georgie Dann. Από τους άλλους καλεσμένους, αναγνώρισα την Μπέσσυ Αργυράκη, Δημήτρη Ψαριανό, Γιώργο Πολυχρονιάδη και με μια επιφύλαξη η καθιστή κοπέλα με τα καστανά μαλλιά να είναι η Άννα Βίσση.


Το δεύτερο video αποτελεί ένα μικρό θησαυρό από το αρχείο της ΕΡΤ, αφού είναι η πρώτη Πρωτοχρονιά μετά τη μεταπολίτευση, δηλαδή η 1η Ιανουαρίου 1975. Εκφωνεί ο αθλητικογράφος-δημοσιογράφος Χάρης Λυμπερόπουλος. Στο 2:20 εκφωνεί τα ονόματα όλων των παρευρισκόμενων, εγώ απλά σημειώνω ότι στο 2:40, ότι ο κύριος με το μουστακάκι και το μαντήλι στο σακάκι που μιλάει με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, είναι ο Χρήστος Οικονόμου που λίγα χρόνια αργότερα φιλοξένησε στην εκπομπή του τον Rory Gallagher!  
26/12/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Στο πρώτο βίντεο, η μελαχρινή κοπέλα με την άσπρη ζακέτα είναι, νομίζω, η Άννα Βίσση. Ο Ψαριανός έχω την εντύπωση ότι λεγόταν Δημήτρης, όχι Γρηγόρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο λέγεται Δημήτρης, Γρηγόρης είναι ο πρώην βουλευτής! Το διόρθωσα. Όσο για τη Βίσση κι εγώ έτσι πιστεύω, απλά είναι αγνώριστη.

      Διαγραφή