ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: JETHRO TULL, BERNIE MARSDEN, GAMMA RAY (LIVE)

Οι Jethro Tull υπέγραψαν στην InsideOut Music/Sony Music και θα κυκλοφορήσουν στις αρχές της νέας χρονιά, το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "The Zealot Gene". Μετά από 54 χρόνια συνεργασίας με δισκογραφικές εταιρείες, ο Ian Anderson δήλωσε ενθουσιασμένος από το κλίμα που συνάντησε στην InsideOut που του θύμισε το καλό κλίμα των παλιών ημερών Chrysalis αλλά και EMI. Για την ώρα δεν έχει παρουσιαστεί το εξώφυλλο ή κάποιο τραγούδι, αλλά σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.
Μετά από 7 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, ο πρώην κιθαρίστας των Whitesnake,  Bernie Marsden παρουσίασε το καινούργιο Blues άλμπουμ του που είναι το "Kings" με ημερομηνία κυκλοφορίας την 23 Ιουλίου. Αν το προπαραγείλλετε από το web site του θα το παραλάβετε υπογεγραμμένο. Ο τίτλος "Kings"ανατρέχει στους 3 μεγάλους Kings του blues, τούς Albert, B.B. και Freddie King όπου ο Marsden διασκευάζει 10 κομμάτια τους!

Αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι μετά την επιστροφή του Kai Hansen στους Helloween, το παρόν και το μέλλον των Gamma Ray να είναι δυσοίωνο. Το γερμανικό συγκρότημα με 11 άλμπουμ στο χρονικό διάστημα 1989-2015, το συγκρότημα κυκλοφορεί ακόμα ένα live, αυτή τη φορά με τίτλο "30 Years Live Anniversary" και σύνθεση Dirk Schlächter μπάσο,  Henjo Richter κιθάρα, Michael Ehré ντραμς και Frank Beck μικρόφωνο, πάντα με τη συμμετοχή του Kai Hansen στην κιθάρα και στα φωνητικά. Η ηχογράφησή του έγινε στις 27 Αυγούστου 2020 στο ISS Dome του Düsseldorf κατά τη διάρκεια livestream συναυλίας (λόγω των μέτρων κατά του COVID-19. Καλεσμένοι ήταν ο οργανίστας Corvin Bahn κι ο πρώτος (και καλύτερος τραγουδιστής τους) Ralf Scheepers. Η livestream συναυλία θα κυκλοφορήσει σε 2πλό cd και 3πλό βινύλιο.


14/7/21


 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου