ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ FOO FIGHTERS


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Οι γιατροί της rock μπορούν να σας δουν τώρα: Οι Foo Fighters μόλις παρουσίασαν το πολυαναμενόμενο νέο albumτους με τίτλο Medicine At Midnight.
 
Η κυκλοφορία του φέρνει τέλος στην αναμονή που ξεκίνησε το περασμένο έτος με το Νο1 τραγούδι “Shame Shame” και συνέχισε με τα tracks “final f*ck you to 2020”, “No Son of Mine” και “Waiting on a War”. Με τον ενθουσιασμό να κορυφώνεται όλο και περισσότερο, οι κριτικές που έχει λάβει το συγκρότημα έχουν ήδη θεωρηθεί οι καλύτερες τους, στα 26 χρόνια καριέρας:
 
"(FOUR STARS) Brighter and more optimistic than anything they’ve ever done… Even the harder-rocking songs overflow with ear candy.”—ROLLING STONE

“One of Foo Fighters’ best albums of this century.”—WALL STREET JOURNAL

"Dave Grohl and company have another winner on their hands.”—MERCURY NEWS
 
Ο ερχομός του “Medicine at Midnight” ολοκληρώνει και την συνεργασία της μπάντας με το Spotify, το οποίο παρουσίασε αποκλειστικό υλικό αλλά και ένα τεράστιο billboard στην Times Square.

 Για τον εορτασμό του καινούριου δίσκου, οι Foo Fighters θα παρουσιάσουν μία μοναδική ραδιοφωνική σειρά 6 επεισοδίων το Medicine at Midnight Radio στο Apple Music Hits. Κάθε μέλος της μπάντας θα αναλάβει ένα επεισόδιο μίας ώρας κατά την διάρκεια του οποίου ο καθένας θα αναλύσει της προσωπικές του επιρροές αλλά και την δημιουργική διαδικασία πίσω από την ηχογράφηση του album. Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούνε κάθε μέρα από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 16.00 η ώρα PST στο Apple Music Hits και να ακούσουν τα επεισόδια.
 
Το “Medicine At Midnight” είναι σε παραγωγή του Greg Kurstin και των Foo Fighters, engineered από τον Darrell Thorp και σε μίξη του Mark “Spike” Stent και θα κυκλοφορήσει σε cd και βινύλιο.
 
Οι Foo Fighters είναι ο Dave Grohl, o Taylor Hawkins, o Nate Mendel, o Chris Shiflett και ο Rami Jaffee. 

Για να δείτε το video του  και να κατεβάσετε streaming τα τραγούδια του μπείτε εδώ.  

6/2/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου