ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ BONNIE TYLER


Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ της Between the Earth and the Stars (2019) η Ουαλή Bonnie Tyler επανέρχεται με το καινούργιο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου με τίτλο The Best Is Yet to Come.
“Όπως όλοι οι rock fans, έτσι κι εγώ λατρεύω τα τραγούδια των Bruce Springsteen και Rod Stewart. Όταν άκουσα το demo του ‘When the Lights Go Down" που έγραψε ειδικά για εμένα ο Steve Womack, αισθάνθηκα αμέσως τη μαγεία του και άκουσα αυτό που άκουγα στα τραγούδια των Bruce και Rod. Στο studio προσπαθήσαμε να πιάσουμε αυτό το πνεύμα των τραγουδιών τους που μένει άφθαρτο στο χρόνο και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Τα φωνητικά είναι πολύ καλά κι είμαι πολύ ικανοποιημένη με το τελικό αποτελέσμα” λέει η Tyler. «Ήμουν ιδιαίτερα προβληματισμένη για το τελικό αποτέλεσμα γιατί όλα,συνέβησαν (σ.σ. εννοεί οι ηχογραφήσεις) κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της καραντίνας με πολλού ανθρώπους να έχουν νοσήσει, αν όχι οι ίδιοι, άνθρωποι από το περιβάλλον τους. Ελπίζω τα νέα μου τραγούδια να αποτελέσουν μια πηγή φωτός σε αυτές τις δύσκολες ημέρες.  Απλά rock τραγούδια που θα κάνουν τον ακροατή να τα ακούσει ευχάριστα, αφήνοντας του ένα χαμόγελο».


Η 68χρονη τραγουδίστρια έχει συνολικά κυκλοφορήσει 18 άλμπουμ από το 1977 και είναι πολύ δημοφιλής και στη χώρα μας και τραγούδια της σαν τα "'It's a Heartache'", "Total Eclipse of the Heart" και “Holding Out for a Hero” εξακολουθούν να παίζονται από το ραδιόφωνο.
Το νέο της τραγούδι τιτλοφορείται "When the Lights Go Down" και μπορείτε να ακούσετε και να δείτε το lyric video το δε άλμπουμ The Best Is Yet to Come. Θα κυκλοφορήσει σε cd The Best Is Yet to Come και βινύλιο.
 18/12/20

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. οπως μπηκε το κομματι νομιζα οτι θα ακουσω το more than a feeling (Boston ) , δεν ειναι ασχημο παντως

    (εχει και λιγα στοιχεια Kim Carnes (Bette Davies Eyes))

    ΑπάντησηΔιαγραφή