ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BLACKMORE'S NIGHT

 


Στις 21 Μαρτίου 2021 θα κυκλοφορήσεις το καινούργιο άλμπουμ των Blackmore’s Night με τίτλο "Nature's Light" που θα είναι το 11ο στη δισκογραφία τους. Ήδη το συγκρότημα των Ritchie Blackmore και της Candice Night παρουσίασαν το πρώτο video single που είναι το "Once Upon December". Κι αυτό το άλμπουμ όπως και τα 10 προηγούμενα, είναι εμφανώς επηρεασμένο από την αναγεννησιακή μουσική  με τους στίχους να αναφέρονται σε μύθους και θρύλους της εποχής. Σ ένα φιλοσοφικό της ξέσπασμα(!) η Candice Night είπε για τον καινούργιο δίσκο: "Οι στίχοι των τραγουδιών του καινούργιου άλμπουμ μας αναφέρονται σε καθημερινά θαύματα που γίνονται μπροστά στα μάτια μας και τα αποδεχόμαστε σαν μια καθημερινή πραγματικότητα. Άν αισθάνεστε στάσιμοι ή καταπιεσμένοι στο περιβάλλον σας, είναι σημαντικό να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να πάτε όπου η καρδιά σάς οδηγεί. Επαναφορτίσετε και να ξεκινήσετε ξανά με φρέσκια και ανανεωμένη ενέργεια. Για μερικούς είναι ο ωκεανός, για άλλους μια βόλτα στα δάση, για άλλους μια ηλιόλουστη ημέρα.

Η μουσική μας είναι μια απόδραση από το άγχος και την πίεση των σύγχρονων εποχών. Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο μαζί μας, σε έναν απλούστερο, μαγικό χρόνο όπου η μουσική μπαίνει στην καρδιά και την ψυχή σας ". Το άλμπουμ περιλαμβάνει 10 τραγούδια δυο από τα οποία είναι instrumental, τα "Darker Shade Of Black" και "Der letzte Musketier". Το "Nature's Light" θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση 2CD mediabook με bonus CD ένα best of των Blackmore’s Night και σε βινύλιο 180γρμ.
12/12/20

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Ας ελπισουμε μεσα στο 2021 η' εστω το 2022 να τον Ξαναδουμε οπως πιστα κανουμε απο το 2016 με τους Νεους.."Rainbow"...
    Ευκαιρια για συνδυασμο συναυλιας και ταξιδιου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή