ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ ALICE COOPER, TRANSATLANTIC, TODD LA TORRE, DEAD DAISIES, MICHAEL SCHENKER GROUP ΚΑΙ NO ESCAPE


 Πληθώρα καινούργιων video πληθώρα, που θυμίζει παλιές καλές εποχές στη μουσική. Ο τραγουδιστής των Queensryche, Todd La Torre κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Rejoice In The Suffering" με πρώτο video single το "Darkened Majesty". Οι Transatlantic δηλαδή οι Neal Morse, Mike Portnoy, Pete Trewavas και Roine Stolt  θα κυκλοφορήσουν στις 5 Φεβρουαρίου 2021 το 5ο άλμπουμ τους με τίτλο "The Absolute Universe". Πρώτο video single που παρουσίασαν είναι το "The World We Used To Know".

O ακατάβλητος Alice Cooper θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου 2021 το καινούργιο του άλμπουμ "Detroit Stories"  κι εδώ και μερικές ημέρες έχει δημοσιοποιήσει το πρώτο video single του που είναι το”Rock and Roll’.


Καινούργιο τραγούδι έχουν και οι Dead Daisies με τον Glenn Hughes στη φωνή. Τίτλος του Holy ground.

"After The Rain" είναι ο τίτλος της μπαλάντας που παρουσίασαν οι Michael Schenker Group από το επερχόμενο καινούργιο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2021 με τίτλο "Immortal".  Το τραγούδι ερμηνεύει ο Michael Voss.


 Πολύ ενδιαφέρον έχει το τραγούδι των Θεσσαλονικέων No Escape που προσδιορίζουν τον ήχο τους σε Alternative rock/metal. Στην πραγματικότητα έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό την μίξη του metal με πολλά μελωδικά στοιχεία και η έντονη παρουσία βιολιού και  ακουστικής κιθάρας, κάνει τον ήχο τους πιο ενδιαφέροντα.

Το video που θα δείτε αφορά το τραγούδι  “Trapped” από το άλμπουμ του “Waiting For The Time” που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες.  Μπορείτε να τους βρείτε στο  https://www.facebook.com/noescofficial

12/12/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου