JAMES LABRIE: “ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο MIKE PORTNOY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ DREAM THEATER”!

Αυτή ήταν η δήλωση του τραγουδιστή των Dream Theater, James LaBrie σε ερώτηση ενός fan του συγκροτήματος για την περίπτωση ενός reunion με παλαιά μέλη όπως του οργανίστα Derek Sherinian, του τραγουδιστή Charlie Dominici και βέβαιαι πάνω απ΄όλους του ιστορικού ντράμερ Mike Portnoy.
"Έχω να μιλήσω μαζί του για 10 σχεδόν χρόνια και αυτή τη στιγμή δεν βλέπω το λόγο μιας επανασύνδεσης, αλλά κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον. Οπότε ας μην προδιαγράψουμε τίποτε" είπε ο LaBrie ο οποίος σε συνέντευξή του το 2013 είχε αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θέτοντας σαν πρώτο λόγο την ύπαρξη του αντικαταστάτη του Mike Mangini με τον οποίο ήταν και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Μάλιστα, έπλεξε με τα καλύτερα λόγια το παίξιμό του και τη συνεργασία που έχουν σαν μουσικοί! «Ο Mike Portnoy ήταν ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας μας και αυτό θα είναι πάντα. Ήταν ο προηγούμενος ντράμερ μας και τώρα είναι ο Mike Mangini".
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Mike Portnoy ήταν συνιδρυτικό μέλος των Dream Theater και παρέμεινε στο συγκρότημα έως και το Σεπτέμβριο του 2010 οπότε κι έφυγε κατά τη διάρκεια της περιοδείας με τους Avenged Sevenfold κι αντικαταστάθηκε από τον Mike Mangini που είχε παίξει με τους Annihilator, Steve Vai και Extreme. Για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, να θυμίσουμε ότι η απόλυσή του από το συγκρότημα είχε δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στους fans οι οποίοι εκτιμούσαν τον Portnoy και το μοναδικό παίξιμό του.
10/5/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου