NEWS OF THE WORLD (21/11/19)


• Επανασχηματίστηκαν οι Rage Against the Machine και ήδη ανακοίνωσαν 5 ημερομηνίες για την Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισής τους στο Coachella Valley Music And Arts Festival τον Απρίλιο του 2020. Η σύνθεσή τους παραμένει πάντα η κλασική, δηλ. Zach De La Rocha, Tom Morello,  Tim Commerford και Brad Wilk. 
• Προσωπικό άλμπουμ ετοίμασε ο πρώην ντράμερ των Mountain και West Bruce and Laing, Corky Laing. Τίτλος του "Toledo Sessions" και ήδη έχει κυκλοφορήσει.
• Δείτε το video των Airbourne για το καινούργιο τραγούδι τους Backseat Boogie.
• ΄Ένα 10πλό box set με τίτλο "Box Of Boots: Set Of 10 Live CDs: Official Bootleg Series" θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου από τον Rick Wakeman και θα περιέχει συναυλίες του που έχουν κυκλοφορήσει σε bootleg. Παρόμοια κίνηση στο παρελθόν έχουν κάνει οι Frank Zappa, Bob Dylan, Neil Young, Pearl Jam κ.α. Η κυκλοφορία του "Box Of Boots: Set Of 10 Live CDs: Official Bootleg Series" θα γίνει σε 1.000 αντίτυπα.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο κιθαρίστας των Little Feat, Paul Barrere εξ αιτίας του καρκίνου στο συκώτι. Είχε ξεκινήσει σαν μπασίστας κι εξελίχθηκε σε ένα πολύ καλό κιθαρίστα και ήταν παιδικός φίλος του ηγέτη του συγκροτήματος Lowell George. Σε προσωπικό επίπεδο είχε κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ, τα On My Own Two Feet (1983) και Real Life(1984), ένα με τους Chicken Legs κι ένα με τον μπλουζίστα Catfish Hodge. Ο Barrere είχε διαγνωστεί με Ηπατίτιδα τύπου C και με καρκίνο στο συκώτι το 2015 και συμμετείχε σε όλα τα άλμπουμ των Little Feat από το Dixie Chicken(1973) έως και το τελευταίο Rooster Rag (2012).
• Δείτε το καινούργιο τραγούδι των Black Stone Cherry που δεν είναι άλλο από τη σύνθεση του Otis Rush, "All Your Love". Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι το τραγούδι το μάθαμε από την εξαιρετική διασκευή των John Mayall’s Bluesbreakers, από το ιστορικό πρώτο άλμπουμ τους με τον Eric Clapton στην κιθάρα.
• Μια σειρά από …κάλτσες διακοσμημένες στα χρώματα και με τα εξώφυλλα των δίσκων τους ετοίμασαν οι Metallica σε συνεργασία με την Stance. Ήδη διατίθενται κάλτσες με τα εξώφυλλα των άλμπουμ "Kill 'Em All", "Ride The Lightning" και "Master Of Puppets" και μπορείτε να τις αγοράσετε από εδώ.https://www.metallica.com/store/stance/
• Ο τραγουδιστής των Darkness, Justin Hawkins ζήτησε συγνώμη αν κάποιοι προσεβλήθηκαν από το εικαστικό του καινούργιου δίσκου τους"Easter Is Cancelled" που έχει κυκλοφορήσει από τις 4 Οκτωβρίου. Το εξώφυλλο δείχνει τα μέλη του συγκροτήματος να χτυπούν τους Ρωμαίου φρουρούς του Εσταυρωμένου που «υποδύεται» ο Hawkins που προσπαθεί να λύσει τα σχοινιά από τα χέρια και τα πόδια του. Βέβαια η αρνητική δημοσιότητα που πήρε το θέμα μετατράπηκε στην καλύτερη διαφήμιση αφού η στήλη δεν είχε σκοπό να παρουσίασει όχι μόνο το εξώφυλλο αλλά και την συγκεκριμένη κυκλοφορία των Darkness!
• Αλλαγές στη σύνθεση των Accept εν όψει της αμερικανικής περιοδείας που ξεκινάει αυτές τις ημέρες. Ο κιθαρίστας Uwe Lulis θα απουσιάσει ορισμένες ημερομηνίες λόγω εγχείρησης που χρειάστηκε να κάνει στο γόνατό του μετά από ατύχημα που είχε με μηχανή πριν χρόνια και η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Τη θέση του πήρε προσωρινά ο Philip Shouse ο οποίος είχε ξανασυνεργαστεί με τους Accept στο παρελθόν και θα αντικαταστήσει τον Uwe Lulis στις πρώτες δύο εμφανίσεις.  Μόλις ο Lulis επιστρέψει θα συνεχίσουν την περιοδεία με 3 κιθαρίστες!
• Την αυτοβιογραφία του ετοίμασε ο Rob Halford που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020 με τίτλο "Confess". Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι και ο πρώην κιθαρίστας του συγκροτήματος K.K. Downing έχει κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του μες τίτλο "Heavy Duty: Days And Nights In Judas Priest".
• Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ τους "Rapid Foray", οι Running Wild επανέρχονται δισκογραφικά με την κυκλοφορία του EP "Crossing The Blades". Θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου και μεταξύ των 4 τραγουδιών του θα βρείτε τη διασκευή τους στο  "Strutter" των Kiss  Για την ιστορία τα άλλα τρία τραγούδια τους είναι τα Crossing The Blades , Stargazed και Ride On The Wild Side.
• Η Σήραγγα του Χρόνου μας μεταφέρει στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή Top of the Tops του 1978 όπου οι Black Sabbath παίζουν το Never say die.











Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου