ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ BRITISH LION;

8 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, το συγκρότημα του ιδρυτή και μπασίστα των Iron Maiden, Steve Harris, οι British Lion θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο άλμπουμ τους. Τίτλος του "The Burning" και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 17η Ιανουαρίου. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το πρώτο άλμπουμ τους είχε κυκλοφορήσει το 2012. Οι British Lion αποτελούνται από τους Richard Taylor τραγούδι, David Hawkins και Grahame Leslie κιθάρες, Steve Harris μπάσο, πλήκτρα και Simon Dawson ντραμς.
Η παραγωγή του "The Burning" έγινε από τον Steve Harris και θα κυκλοφορήσει σε digipack cd, βινύλιο με διπλό εξώφυλλο και ψηφιακά. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή Richard Taylor, το συγκρότημα δούλευε τα καινούργια τραγούδια του τα δύο τελευταία χρόνια και όλοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Το συγκρότημα έχει ανακοινώσει περιοδεία 18 ημερών στην Αμερική και αντίστοιχη για τη Μ.Βρετανία.

Το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους είχε πουλήσει την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στην Αμερική 3.000 αντίτυπα και δεν κατάφερε να μπει στο αμερικάνικο chart των 200 άλμπουμ! Το πρόβλημα δεν είναι αν οι British Lion είναι καλοί ή κακοί, το πρόβλημα είναι ότι το συγκρότημα κουβαλάει., άδικα, ένα τεράστιο βάρος που λέγεται Iron Maidsen γιατί όλοι, αδικαιολόγητα, περιμέναμε με και θέλαμε να ακούσουμε τον Harris και στην προσωπική του δουλειά, να ακούγεται σαν...Iron Maiden.    
Για δεύτερη φορά σήμερα, ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι στα μέσα της δεκαετίας του 70 υπήρχε κι άλλο ένα βρετανικό συγκρότημα με το όνομα British Lion που αποτελούταν από μέλη των Mott και Medicine Head και κυκλοφόρησε το ομότιτλο άλμπουμ του το 1978.
Α.Ρ.
1/11/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. το ριφακι του συγκεκριμενου κομματιου μοιαζει λιγο με ενα πιο τεχνικο 'wild child ' (wasp ) . Δεν ειναι ασχημο το δειγμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή