WHO: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ VIDEO

Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στην ιστορία του rock, οι Who θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο άλμπουμ τους στις 22 Νοεμβρίου με τίτλο "Who". Το αγγλικό συγκρότημα που οι συνολικές πωλήσεις δίσκων του ξεπερνούν τα 100.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, κυκλοφορεί το καινούργιο του άλμπουμ μετά από 13 χρόνια δισκογραφικής απουσίας. Συγκεκριμένα από το 2006 και την κυκλοφορία του άλμπουμ τους Endless Wire.

Η θεματολογία των στίχων των καινούργιων τραγουδιών τους αναφέρεται στην πυρκαγιά του Grenfell Tower, σε θέματα μεταψύχωσης, πνευματικότητας και γενικά διαφέρουν από τα συνηθισμένα. "Νομίζω ότι είναι το καλύτερο  άλμπουμ μας από το 1973 και το Quadrophenia" λέει ο 74χρονος κιθαρίστας και βασικός συνθέτης του συγκροτήματος "Pete Townshend. Και συνεχίζει: "Tο καινούργιο άλμπουμ περιέχει καινούργια τραγούδια που γράφτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια με μόνο 2 από αυτά να αποτελούν εξαίρεση. Δεν υπάρχει κεντρικό  θέμα (σ.σ. εννοεί concept) αλλά τραγούδια που έγραψα εγώ κι ο αδελφός μου Simon για τη φωνή του Roger Daltrey. Είμαστε αρκετά μεγάλοι πια για να τραγουδάμε για ρομαντισμούς αλλά και για νοσταλγικά πράγματα. Καλό είναι το παρελθόν αλλά καλό θα είναι η αναφορά των σημερινών τραγουδιών να αναφέρονται στα σημερινά θέματα».
 Τα 11 τραγούδια του άλμπουμWho ξεκίνησαν να ηχογραφούνται το Μάρτιο του 2019 και τελειώσανε τον Αύγουστο. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο και κασέτα. Πρώτο δείγμα από το Who είναι το τραγούδι"Ball And Chain" το οποίο είναι ένα καλό τραγούδι για μουσικούς που έχουν πατήσει τα 74 χρόνια τους. Οι Who ήταν πάντα ένα επαναστατικό συγκρότημα με καυστικούς στίχους και επιθετικό ήχο και ακόμα και σήμερα, εξακολουθούν να διατηρούν αυτή την επιθετική και καυστική διάθεσή τους, τηρουμένων των αναλογιών.
13/9/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου