ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ RONNIE JAMES DIO!

Η πρώην σύζυγος (είχαν χωρίσει πριν πεθάνει) και manager του Ronnie James Dio, Wendy Dio, έχει ήδη ξεκινήσει ένα ντοκιμαντέρ με βάση τη ζωή και την καριέρα του μεγάλου τραγουδιστή. Το υλικό που έχει ήδη στα χέρια της, καλύπτει όλες τις περιόδους της καριέρας του, από την εποχή των Elf έως και τους Heaven and Hell. Εκτός από τα ήδη υπάρχον υλικό, η Wendy Dio έχει ξεκινήσει συνεντεύξεις με παλιούς συνεργάτες τους, όπως με τον μπασίστα των Black Sabbath και Heaven and Hell, Geezer Butler με τον οποίον ο R.J. Dio ήταν στενοί φίλοι, ενώ έχει κανονίσει συνεντεύξεις και με μέλη των συγκροτημάτων που έπαιξε παλιά. (σ.σ. ο Ritchie Blackmore θα μιλήσει;)
Η Wendy βρήκε σπάνιο και ακυκλοφόρητο υλικό σε ταινίες Super 8 στο σπίτι των γονιών του Ronnie James, τις οποίες δεν έχει δει ακόμα για να αξιολογήσει. Αλλά σίγουρα θα βρει πολύτιμο υλικό! Παράλληλα βρήκε και μαγνητοφωνημένο υλικό από πρόβες του και ετοιμάζει κάποιες επανεκδόσεις δίσκων του με bonus τραγούδια!
Πάντως δεν είναι θετική στο γύρισμα ταινίας με βιογραφικό χαρακτήρα όπως συνέβη τόσο με τους Queen όσο και με τους Motley Crue.  Μάλιστα σαν αιτιολογία στην παραπάνω θέση της, πρόβαλε τον ισχυρισμό ότι δεν υπάρχει ηθοποιός που θα μπορούσε να υποδυθεί τον R.J.
Παράλληλα με το υλικό που συγκεντρώνει για το παραπάνω ντοκιμαντέρ, η Wendy σε συνεργασία με το δημοσιογράφο Mick Wall, ετοιμάζει ένα βιβλίο-βιογραφία  του τραγουδιστή.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Ronnie James Dio μετά το διαζύγιο με την πρώτη σύζυγο του Loretta Berardi με την οποία υιοθέτησαν τον συγγραφέα Dan Padavona, παντρεύτηκε την Wendy Gaxiola με την οποία χώρισε στα μέσα της δεκαετίας του 80 αλλά συνέχισαν αν συνεργάζονται επαγγελματικά.
31/5/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου