NEWS OF THE WORLD (31/5/19)

• Μήνυση κατά της εταιρίας "3d realms" υπέβαλαν ότι Iron Maiden, με την αιτιολογία ότι το παιχνίδι που παρουσίασε η εν λόγω εταιρεία, "Ion Maiden" (σ.σ. προσέξτε, λείπει το r) αντιγράφει την αισθητική τους. Έχει σχεδόν ίδιο τίτλο κι ο ήρωας του παιχνιδιού ονομάζεται Shelley Harrison (σ.σ πολύ κοντά στο Steve Harris). Οι Iron Maiden ζητούν ζητούν 2.000.000$ καθώς και την παράδοση του domain name "ionmaiden.com". Η συνέχεια στα δικαστήρια.
• Ο Jon Bon Jovi ανακηρύχτηκε "Doctor of Music" από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια. Το Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να προσφέρει αυτή την τιμιτική διάκριση στον Bon Jovi, καθώς είναι ένας καλλιτέχνης με διαρκή επιτεύγματα, ενώ προωθεί το φιλανθρωπικό έργο και την εθελοντική εργασία, προσπαθώντας να καταπολεμήσει τη φτώχεια και την έλλειψη στέγης.
• Ακόμα ένα καινούργιο lyric video παρουσίασαν οι Outloud. Πρόκειται για το τραγούδι "World-Go-Round"! από το καινούργιο άλμπουμ τους "Virtual Hero Society".

• Τη συναυλία τους στο Palladium του Λονδίνου θα κυκλοφορήσουν σε Deluxe box set οι America. Το deluxe box set θα περιέχει 3πλό dvd, 2πλό cd, 24σέλιδο ένθετο με πολλές φωτογραφίες και αναμνηστικό. Στο “Live At The Palladium” περιέχονται όλα τα κλασικά του συγκροτήματος, όπως You Can Do Magic, Daisy Jane, I Need You, Ventura Highway,Sandman, Sister Golden hair και Horse With No Name. Φέτος, το 2019 συμπληρώνονται 50 χρόνια από το ξεκίνημα του συγκροτήματος που αν και λέγονται America, σχηματίστηκαν στην Αγγλία!
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, ο Lawrence "Larry" Carroll, ο άνθρωπος που ζωγράφισε τα εξώφυλλα των Slayer, Reign In Blood, South Of Heaven, Seasons In The Abyss και Christ Illusion. Ο Carroll συνεργαζόταν με τους Slayer από το 1986 οπότε κι είχε υπογράψει με τον παραγωγό Rick Rubin στην Def Jam Recordings.
• Την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο του σε ξενοδοχείο Sin City του Las Vegas ,o David Lee Roth  άκουσε στο διάδρομο από ένα άλλο δωμάτιο, τραγούδια των Van Halen. Μαζί του ήταν ένα τηλεοπτικό συνεργείο και ο Roth πήγε και χτύπησε την πόρτα του δωματίου. Δείτε το χαριτωμένο στιγμιότυπο στο video. Πάντως, έχω την εντύπωση όσες φορές κι αν είδα το video ότι οι ένοικοι του διαμερίσματος ΔΕΝ τον αναγνώρισαν!
• Οι Slayer σε συνεργασία με τηνJägermeister παρουσίασαν ένα δικό του μπουκάλι που κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό. Το artwork όπως βλέπετε είναι ξεκάθαρο Slayer και η το μπουκάλι είναι του 1.75 λίτρου!

• Ακόμα μια ηθοποιός της παλιάς σχολής έφυγε από τον κόσμο. Η Πίτσα Καπιτσινέα,  απεβίωσε τον περασμένο Οκτώβριο αλλά η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μόλις αυτές τις ημέρες. Η Πίτσα Καπιτσινέα ήταν δασκάλα στην Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου και σπουδαία ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου.
• Ο Slash επιβεβαίωσε ότι οι Guns and Roses θα έχουν καινούργιο άλμπουμ πριν το τέλος της χρονιάς!
• Οι Demons and Wizards ανακοίνωσαν τους μουσικούς που θα τους συνοδεύσουν στην ευρωπαϊκή περιοδεία τους η οποία θα περάσει κι από τα Χανιά και το Chania Rock Festival. Εκτός από τους Jon Schaffer και Hansi Kürsch στη σκηνή θα βρίσκονται και οι Jake Dreyer (Withrfall, Iced Earth) κιθάρα, Marcus Siepen (Blind Guardian) μπάσο, Fredrik Ehmke (Blind Gurdian, Sinbreed) ντραμς, Joost Van Den Broek (After Forever, Ayreon) πλήκτρα.
• Δείτε το  animated video που παρουσίασε ο πρώην κιθαρίστας των Kiss, Ace Frehley για το τραγούδι του  "Mission To Mars".  Παράλληλα, εκδήλωσε και τη δυσαρέσκεια του που οι Kiss δεν έκανα sold out τη συναυλία τους στο Madison Square Garden, τον Μάρτιο που πέρασε. Η εμφάνισή τους ήταν στο πλαίσιο της 'End Of The Road' tour κι εδώ που τα λέμε ακούγεται απογοητευτικό οι Kiss στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία να μην μπορούν να ξεπουλήσουν το Madison Square Garden.
• Με δήλωσή του κιθαρίστας και παραγωγός των Judas Priest, Andy Sneap ξεκαθαρίζει ότι δεν γνωρίζει πιο θα είναι το μέλλον του στο συγκρότημα, μετά το τέλος της 'Firepower' Tour 
• Το καλοκαίρι του 1989 και συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου, ο Bob Dylan έκανε την πρώτη εμφάνισή του στην Αθήνα παίζοντας στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας. Το πρωί της ίδιας ημέρας, είχε ανέβει μαζί με τον Van Morrison στου Φιλοπάππου όπου έπαιξαν με τις κιθάρες τους το “Crazy Love”. Ο Van Morrison ταξίδευε με ένα συνεργείο του BBC για ένα ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε το 1991 με τίτλο «One Irish Rover: Van Morrison in Performances» και το βράδυ ανέβηκε στη σκηνή και τζαμάρισε με τον Dylan. Μοναδικές στιγμές.
31/5/19






Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου