SNAKEBITE w RYAN ROXIE@CROW CLUB: Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ

Σάββατο βράδυ στο γεμάτο Crow Club και μπροστά από τη σκηνή υψώνεται ένα επιβλητικό πανό με τη μορφή του Alice Cooper. Όλοι περιμένουμε το δηλητήριο της μοναδικής Ελληνικής tribute μπάντας του Alice, τους Snakebite. Μόνο που αυτή τη φορά το δηλητήριο γίνεται περισσότερο ..venomous καθώς πλαισιώνονται από τον επί πολλά έτη κιθαρίστα του Alice και solo καλλιτέχνη, Ryan Roxie.
Το πανό πέφτει, σπίθες πετάγονται από τα χέρια του frontman, και οι Snakebite μάς καλωσορίζουν με το Hello Hooray σε ένα ταξίδι στην 50χρονη καριέρα του Alice Cooper. Fast forward στα 90’s με το δυναμικό “Spark In The Dark” και στη συνέχεια καταιγισμός από μεγάλα hits. Αράχνες, νοσοκόμες, ζουρλομανδύες άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά σε αυτό το οπτικοακουστικό show που είχε ετοιμάσει η μπάντα, με τα πλήκτρα και τις δεύτερες φωνές να ολοκληρώνουν ένα σκηνικό άκρως ατμοσφαιρικό, βγαλμένο από τις πιο concept δουλειές του Alice και σαφώς επηρεασμένο από το μοναδικό Welcome To My Nightmare. Στιγμές όπως αυτή του Steven, δεν άφηναν περιθώρια στο κοινό από το να καρφώνει το βλέμμα στη σκηνή και να συμμετέχει δυναμικά. Το πρώτο μέρος κλείνει με τους «Μητσοτάκη» και «Τσίπρα» να κονταροχτυπιούνται επί σκηνής στο ρυθμό του διαχρονικού “Elected”, με τον “Alice” όμως να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό και να τους πετάει εκτός σκηνής!
Ο Κωνσταντίνος Κουζήγιαννης, κιθαρίστας των Snakebite.


Για το δεύτερο μέρος, στη σκηνή μαζί με τους Snakebite ανεβαίνει ο special guest, Ryan Roxie. Του παίρνει μόλις λίγα δευτερόλεπτα να συστηθεί και να ανεβάσει τη διάθεση και τη συμμετοχή του κοινού στα ύψη. “No More Mr Nice Guy”, “Is It My Body”, και το 2ο σετ έχει ξεκινήσει δυναμικά, λιγότερο σκοτεινό, με pure rock επιλογές από τη φαρέτρα του Alice. Ο Ryan δίνει σήμα για το αγαπημένο του Cold Ethyl, και μία «νεκρή» κούκλα παίρνει θέση στην αγκαλιά του front man των Snakebite.
Εν συνεχεία μένει μόνος στη σκηνή για να παίξει ένα mini set απο κρυμμένα διαμάντια που έχει γράψει μαζί με τον Alice και τα οποία δεν έχουμε ξανά ακούσει live. H επαφή του με τον κόσμο είναι άμεση και ξεσηκώνει τους πάντες για την επάνοδο των Snakebite στη σκηνή. Δολάρια πέφτουν βροχή και οι κιθάρες ηχούν σε ρυθμούς Billion Dollar Babies.
Μετά από μερικά ακόμα hits, το πάρτυ φτάνει προς το τέλος του, με μπαλόνια και κονφετί να δημιουργούν ατμόσφαιρα Schools Out. O Ryan δεν σταμάτησε να ευχαριστεί το κοινό και να αποθεώνει τον τρόπο με τον οποίο είχαν προετοιμάσει οι Snakebite αυτη τη βραδιά. Είπε χαρακτηριστικά .. ”..what a production, even we do not rehearse that much” και εν συνεχεία η βραδιά έκλεισε ευχάριστα, με 2 extra κομμάτια ύστερα από απαίτηση του κοινού.
Το Alice Cooper Greek Fan Club κλείνει 15 χρόνια ύπαρξης και χτες ήταν μια βραδιά αντάξια των προσπαθειών που έχουν γίνει τόσο από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Κουζήγιαννη όσο και από τα υπόλοιπα μέλη καθώς και τους Snakebite. Ο Ryan και η μπάντα κατάφεραν κάτι αρκετά δύσκολο που ο Alice έχει χαρακτηριστικά περιγράψει:
 “Don’t just sing Welcome To My Nightmare, give them the Nightmare!”.
Ryan Roxie

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ

19/3/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου