OI MOTLEY CRUE ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ MADONNA ΣΤΟ SOUNDTRACK “THE DIRT”!!!

Οι ημέρες για να βγει στους κινηματογράφους η βιογραφική ταινία της πιο διαβόητης μπάντας του κόσμου, των Motley Crue πλησιάζει. Το "The Dirt Soundtrack" και η ταινία "The Dirt" που γυρίστηκε σε συνεργασία με το Netflix θα είναι διαθέσιμα στις 22 Μαρτίου και σήμερα ανακοινώθηκε το track list του soundtrack κι ένα από τα κομμάτια του είναι η διασκευή των Motley Crue στο "Like A Virgin"της Madonna!
«Στα γυρίσματα της ταινίας, ενθουσιαστήκαμε και μας γεννήθηκαν ιδέες για καινούρια τραγούδια. Επιστρέφοντας στο στούντιο με τον Bob Rock ανανεώθηκε η συνθετική δημιουργικότητά μας. Για μένα τα καινούρια τραγούδια ακούγονται σαν κλασσικοί Motley. Οι στίχοι γράφτηκαν ειδικά για την ταινία και στην ουσία μιλούν τη ζωή μας» είπε ο Nikki Sixx.. Το soundtrack περιέχει κλασσικά τραγούδια του συγκροτήματος  αλλά και τα καινούρια όπως το “The Dirt” (με τη συμμετοχή του rapper Machine Gun Kelly, ο οποίος υποδύεται τον Tommy Lee στην ταινία), “Ride With The Devil”, “Crash And Burn” και τη διασκευή “Like A Virgin” που διαβάσατε πιο πάνω. Συνολικά 18 τραγούδια και μεταξύ αυτών τα "Dr. Feelgood", "Girls, Girls, Girls", "Kickstart My Heart", "Same 'Ol Situation (S.O.S.)", "Shout At The Devil" αλλά και τη μπαλάντα  "Home Sweet Home". Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το "Like A Virgin"διασκευάζεται και μάλιστα από rock συγκρότημα. Πρώτοι το διασκεύασαν οι Lords of the New Church για να ακολουθήσουν οι Teenage Fanclub,  o σατυρικός ηθοποιός/τραγουδιστής "Weird Al" Yankovic, οι The Meat Purveyors σε ρυθμό bluegrass(!) και αρκετοί άλλοι. Ο Nikki Sixx είπε ότι η ιδέα να το διασκευάσουν του ήλθε την ώρα που έκανε βόλτα τα σκυλιά του (σ.σ. πάλι καλά που δεν του ήλθε όταν ήταν στην τουαλέτα)! «Είμαι αναοιχρτός σε τέτοιες ιδέες αλλά όταν το είπα στον παραγωγό Biob Rock μου απάντησε «Δεν ξέρω αν σας ταιριάζει, καλή επιτυχία». Και συνέχισε «είναι αστείο να ακούς τον Vince Neil  να τραγουδά 'I'm like a virgin'".
"The Dirt Soundtrack" track listing:
01. The Dirt (Est. 1981) (feat. Machine Gun Kelly)
02. Red Hot
03. On With The Show
04. Live Wire
05. Merry-Go-Round
06. Take Me To The Top
07. Piece Of Your Action
08. Shout At The Devil
09. Looks That Kill
10. Too Young To Fall In Love
11. Home Sweet Home
12. Girls, Girls, Girls
13. Same Ol' Situation (S.O.S.)
14. Kickstart My Heart
15. Dr. Feelgood
16. Ride With The Devil
17. Crash And Burn
18. Like A Virgin (MADONNA cover)
Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Jeff Tremaine κι στην ταινία εκτός του Machine Gun Kelly(πραγματικό όνομα Colson Baker) που υποδύεται τον Tommy Lee, οι άλλοι ηθοποιοί είναι οι Daniel Webber ("The Punisher") στο ρόλο του Vince Neil, ο Douglas Booth στο ρόλο του Nikki Sixx και ο Iwan Rheon ("Game Of Thrones") στο ρόλο του Micky Mars.

23/2/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου