ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ SAMMY HAGAR, TOYΣ CIRCLE

Και ενώ όλα αυτά τα χρόνια οι φήμες περί επανασύνδεσης των Van Halen με ή χωρίς τους Sammy Hagar και Michael Anthon, δίνουν και παίρνουν, οι δύο μουσικοί παρουσιάζουν το καινούργιο συγκρότημά τους, τούς Cirlce. Μαζί τους και οι Jason Bonham ντραμς και Johnson κιθάρα. Το πρώτο άλμπουμ τους τιτλοφορείται "Space Between", θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου και πρώτο video single είναι το "Trust Fund Baby".
«Το βασικό θέμα των περισσότερων τραγουδιών του "Space Between"αναφέρεται στα χρήματα και στη δύναμή τους. Με το χρήμα μπορείς να κάνεις τα πάντα έως και πολέμους να αρχίσεις ή να ξεκινήσεις. Όμως η απληστία είναι το μεγάλο πρόβλημα που χαλάει τον άνθρωπο» λέει ο Hagar. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του ντράμερ Jason Bonham που προσέθεσε ότι κάθε κομμάτι ακούγεται ξεχωριστά και όλα μαζί δένουν!
Και όλα αυτά ενώ οι Sammy Hagar και Michael Anthony, έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς σχετικά με τη συνέχεια (ή όχι) των Chickenfoot.
28/1/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Καινουργιο συγκροτημα ? Σχεδον καινουργιο γιατι ηδη εχουν ενα live αν θυμαμαι καλα απο το 2015 , που ειναι παρα πολυ καλο οπως επισης και ενα dvd . Παιζουν τα τελευταια χρονια μαζι . Εκει στο cabo wabo του Hagar εχουν κανει καμποσα live .
    Ο Hagar ειναι μεγαλος καλλιτεχνης , η καλυτερη εποχη των Van Halen ηταν με αυτον οπου βγηκαν τα πιο καλα κομματια τους . Το καλυτερο ειναι να μην ασχοληθει μαζι τους πλεον δεν θα του προσφερει κατι , αυτο που κανει τωρα ειναι πιο δημιουργικο και μπορει να βγει και κανα καλο κομματι . Λογω της οικονομικης του 'ανεσης ' ( μοσχοπουλησε το ποτο του πριν χρονια ) ασχοληθηκε τα τελευταια χρονια με πολλα πραγματα .Καποια στιγμη ειχε εναν κυκλο 'συνεντευξεων ' καποιων καλλιτεχνων της rock οι οποιοι συγχρονως του εδειχναν τα σπιτια τους . Αυτο ειχε πολυ ενδιαφερον για να διαπιστωσει κανεις τις αντιφασεις του rock ,και να επιβεβαιωσει την αποψη που ειχα απο παρα πολυ παλια ,οτι δηλαδη δεν υπαρχει καμια ιδεολογια πισω απο αυτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή