NEWS OF THE WORLD (12/11/18)

• Αργήσανε αλλά το κάνανε. Οι Scorpions παρουσίασαν το δικό τους whiskey σε συνεργασία με την σουηδική εταιρεία εμφιάλωσης Mackmyra, την ίδια που κυκλοφόρησε το whiskey των Motorhead! Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ! Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα υποχρεώθηκε να αναβάλλει την εμφάνισή του στο Σίνδευ μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τη φωνή του Klaus Meine.

• Το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ ετοίμασε ο πρώην κιθαρίστας των Accept,  Herman Frank. Θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου 2019 με τίτλο "Fight The Fear". Και οι βετεράνοι Venom έχουν νέο άλμπουμ. Τιτλοφορείται "Storm The Gates" και θα κυκλοφορήσει σε CD, βινύλιο και κασέτα.
• Το ολόγραμμα του Dio έχει προγραμματίσει για το 2019, 100 «εμφανίσεις», αρχής γενομένης τον Απρίλιο.

  • Ο Vince Neil (σ.σ. τι θα πει ποιος είναι ο Vince Neil), ανέβηκε στη σκηνή που έπαιζαν οι Sammy Hagar the Circle στο Huntington Beach της Καλιφόρνια κι έπαιξαν τα κλασικά hits των Motley Crue, "Kickstart My Heart", "Wild Side" και "Girls Girls Girls".  Ο άλλος κύριος που είναι μαζί τους στη σκηνή, είναι ο βασικός συνθέτης και τραγουδιστής των REO Speedwagon, Kevin Cronin κι ο κιθαρίστας Dave Amati επίσης από τους REO Speedwagon. Ο Vince Neil περιοδεύει έχοντας τους Dana Strum και Jeff Blando από τους Slaughter, μπάσο και κιθάρα αντίστοιχα και τον Zoltan Chaney στα ντραμς.
• Δείτε το video των Alice in Chains για το κομμάτι "Never Fade" που είναι γραμμένο για τους Chris Cornell και Layne Staley!
• Ένα νέο ντοκιμαντέρ πολλών επεισοδίων που θα καλύπτει ολόκληρη τη ζωή του Prince, ετοιμάζει το Netflix. Το ντοκιμαντέρ θα γυριστεί σε συνεργασία με το ίδρυμα που διαχειρίζεται την περιουσία του καλλιτέχνη, το οποίο έδωσε στη σκηνοθέτη πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στη σειρά ντοκιμαντέρ θα συμπεριληφθούν ηχογραφήσεις και ακυκλοφόρητο υλικό του τραγουδιστή σε σκηνοθεσία της Ava DuVernay.
• Ο Neil Young επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί την ηθοποιό Darryl Hannah. Να ζήσουν.
• Οι Rough Cutt το συγκρότημα που σχηματίστηκε από μέλδη των Quiet Riot και Rough Cutt, έδωσε την πρώτη συναυλία του στο Count's Vamp' ου Las Vegas. Οι Rough Cutt απαρτίζονται από τους Paul Shortino (Rough Cutt και Quiet Riot), Chris Hager (κιθάρα Mickey Ratt, Rough Cutt), Carlos Cavazo (κιθάρα, Quiet Riot, Ratt), Sean McNabb (μπάσο, Quiet Riot, Lynch Mob, Dokken, Rough Cutt) και Dave Alford (ντραμς Rough Cutt).
• Μέσα στον πανικό των δεμάτων με βόμβες που παρέλαβαν διάφορες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της Αμερικής την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε κι ένα μάλλον αστείο περιστατικό. Στο κτίριο Duke Energy Building του Charlotte της Βορείου Καρολίνα, έφθασε ένα ύποπτο πακέτο για το οοποίο αμέσως κάλεσαν την αστυνομία να το ελέγξει και εξουδετερώσει. Αφού λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα που λαμβάνονται σε αυτές τις περιπτώσεις (εκκένωση κτιρίου, απαγόρευση κίνησης στους διπλανούς δρόμους) , οι πυροτεχνουργοί το άνοιξαν, βρήκαν μέσα μια κασέτα των Journey
• Η περίφημη "Not In This Lifetime" tour των Guns’n’Roses που ξεκίνησε το 2016, έχει μέχρι στιγμής «δώσει 140 συναυλίες μπροστά στο απίστευτο νούμερο των 5.000.000 θεατών!!!! Οι Ευρωπαίοι fans που τους παρακολούθησαν το 2018 ήταν 750.000!
• Δείτε το καινούργιο video single των Danko Jones για το τραγούδι τους "Burn In Hell".
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD

12/11/18


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου