NEWS OF THE WORLD (6/11/18)

• Ένα διπλό άλμπουμ με τραγούδια που ακούγονται στο musical Springsteen on Broadway θα κυκλοφορήσει ο Boss στις 14 Δεκεμβρίου.
• Τον 26χρονο γιό του, Liam θρηνεί ο πρώτην τραγουδιστής των Rose Tattoo, Angry Anderson. O Liam σκοτώθηκε κατά τη διάκρκεια συμπλοκής στο Sydney. Τα θερμά μας συλλυπητήρια.
• Τα $50.000.000 ξεπέρασε την πρώτη εβδομάδα προβολής της στους αμερικάνικους κινηματογράφους η ταινία των Queen "Bohemian Rhapsody". Σε σχετική έρευνα,  το κοινό σε ποσοστό 66% τη θεωρεί  εξαιρετική και 24% ως πολύ καλή. Η ταινία στην Αμερική παίζεται σε σε 3.260 αίθουσες και οι πληροφορίες προέρχονται από το περιοδικό Variety.
 • Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο πρώην κιθαρίστας των Pacific Gas & Electric, Glenn Schwartz. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τους Pilgrims, συνέχισε στους James Gang και το 1968 στους Pacific Gas & Electric, με τους οποίους γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι Are You Ready?
• Δείτε το video των Lacuna Coil, "The House Of Shame" από το καινούργιο άλμπουμ τους The 119 Show - Live In London".
• Οι φίλοι των Triumph θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα documentary για το καναδικό συγκρότημα που θα προβληθεί το 2019. Αυτό αποκάλυψε ο ντράμερ του συγκροτήματος, λέγοντας ότι την επιμέλεια έχει αναλάβει η Banger Films που στο παρελθόν έκανε τα "Rush: Beyond The Lighted Stage", "Iron Maiden: Flight 666", "Super Duper Alice Cooper" κ.α.
• Δείτε το πρώτο video single που παρουσίασαν οι Volbeat από το καινούργιο Live άλμπουμ τους με τίτλο "Let's Boogie! Live From Telia Parken".
•    Το 1994 όταν το Σεράγεβο βρισκόταν στο μέσο μιας πολεμικής πολιορκίας, ο Bruce Dickinson με το τότε συγκρότημά του έδωσε συναυλία στην πόλη, αψηφώντας τις βόμβες, τις σφαίρες και την όλη κατάσταση! Οι κάτοικοι της πόλης σαν ηθική ανταμοιβή, τον ανακήρυξαν επίτιμο δημότη της πόλης για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των σχέσεων αλληλεγγύης και δημοκρατίας ανάμεσα στους ανθρώπους και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου.
•  Ο 87χρονος Καναδός ηθοποιός William Shatner, που έγινε γνωστός σαν Captain Kirk στη τηλεοπτική σειρά Star Trek αλλά και από τις σχετικές ταινίες, ετοίμασε τον 8ο(!) δίσκο με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Βέβαια ο 87χρονος Shatner δεν μπορεί να τραγουδήσει αλλά μιλάει! Μαζί του εκλεκτοί καλεσμένοι όπως οι  Henry Rollins, Billy Gibbons, Judy Collins, Ian Anderson, Mel Collins, Todd Rundgren, Artimur Pyle κ.α..
• To “Can't Be That Bad" είναι το καινούργιο video-single των Night Flight Orchestra μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "Sometimes The World Ain't Enough".

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το προηγούμενο News of the World



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου