NEWS OF THE WORLD (2/11/18)

• Αυτός είναι ο ντράμερ των Saxon, Nigel Glockler μετά από τα 100(!) ράμματα που του έκαναν, μετά από επίθεση σκύλου στη μύτη του! Τη φωτογραφία την ανάρτησε
ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook. Χαριτολογώντας η γυναίκα του Gina, τον φωνάζει «FrankenNigel»!
• Δια στόματος του τραγουδιστής τους Eric Martin, οι Mr. Big θέλουν να ηχογραφήσουν ένα άλμπουμ ή EP με τη συμμετοχή διάφορων ντράμερ και να σταματήσουν να ηχογραφούν. Το αμερικάνικο συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει το 2017 το τελευταίο studio άλμπουμ τους με τίτλο Defying Gravity έχοντας στα τύμπανα το Matt Starr που είχε αντικαταστήσει το θανόντα Pat Torpey που υπέφερε από Πάρκινσον. «Θέλουμε να κάνουμε πρόταση στους Mike Portnoy, Gregg Bissonette ή στο Ray Luzier (Korn) είπε ο Martin. “Δεν ξέρουμε αν θα είναι άλμπουμ ή EP, εξαρτάται από τα τραγούδια που θα έχουμε”. Τελευταίο άλμπουμ που έπαιξε ο Toprey με τους Mr. Big ήταν το Live From Milan.
• Δείτε το video των Fifth Angel για το τραγούδι τους «The Third Secret» μέσα από το ομώμυμο τρίτο άλμπουμ τους που έχουν κυκλοφορήσει.
• Σ ένα προηγούμενο News of the World είχατε διαβάσει για την…ύπαρξη των Purser Deverill. Οι Fred Purser και Jon Deverill και οι δύο πρώην μέλη των Tygers of Pan Tang που αποτελούν τους Purser Deverill παρoυσιάζουν το πρώτο τραγούδι τους με τίτλο "Square One" μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου.

• Το καινούργιο άλμπουμ των Disturbed, "Evolution" ξεπέρασε τις 71.000 αντίτυπα και μπήκε στο Νο4 του Billboard 200 chart. Από το παραπάνω νούμερο, τα 65.000 είναι πωλήσεις φυσικού προιόντος
• Ο Αρχιερέας του Heavy Metal, Ozzy Osbourn ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα με τη μόλυνση στο χέρι και με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους fans που του ευχόντουσαν περαστικά. Κι ενώ ο Ozzy πήγε σπίτι του κι αναρρώνει, ο τραγουδιστής των Clutch, Neil Fallon κατέρρευσε ενώ περπατούσε στη Νέα Υόρκη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η συναυλία που θα έδιναν το ίδιο βράδυ ακυρώθηκε. Η ιατρική διάγνωση έδειξε ότι πάσχει από ‘Near-Syncope’ ένα ιατρικό όρο που ούτε ο ίδιος γνωρίζει τι ακριβώς είναι.
• Δείτε το καινούργιο video των  TNT για το τραγούδι τους  "Not Feeling Anything" από το πρόσφατο άλμπουμ τους  "XIII".
• Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του άλμπουμ των Manic Street Preachers, This Is My Truth Tell Me Yours, η Columbia/Sony θα το επανακυκλοφορήσει σε deluxe συσκευασία στις 7 Δεκεμβρίου.
• Όπως ανακοίνωσε στη Βουλή η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μείωση του ΦΠΑ στις συναυλίες και σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις (στις οποίες δεν υπάρχει άλλη παροχή) από το 24% που βρίσκεται σήμερα στο 6%. Αυτό θα γίνει με τροπολογία που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή.Αυτό σημαίνει μείωση και στην τιμή του εισιτηρίου και μεγαλύτερη άνεση στις συναυλίες, Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Να σημειώσουμε ότι τα θέατρα είχαν ήδη χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ αλλά όχι οι συναυλίες.
• Κι ενώ έχουν ήδη αρχίσει να ανακοινώνονται ημερομηνίες για την End Of The Road" world tour  των Kiss, oι  Paul Stanley και Gene Simmons «φορτίζουν» τους fans λέγοντας «Μια ακόμα φορά θα παίξουμε στην πόλη σας κι αυτή θα είναι η τελευταία»! Πώς να μην εξαντλούνται τα εισιτήρια;
     Και επειδή οι Kiss τα κάνουν όλα μεγάλα, δεν δίστασαν να νοικιάσουν μια τεράστια οθόνη (σ.σ. από τις πάρα πολλές που διαθέτει) στη Times Square της Νέας Υόρκης για να προβάλλουν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους.
• Με αηδία, θλίψη κι απογοήτευση  η metal κοινότητα παρακολουθεί τις εξελίξεις για την υπόθεση σύλληψης του κιθαρίστα των Manowar, Karl Logan, με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με τα εντάλματα, ο Logan κατείχε παραστατικά video, που έδειχναν μικρά παιδιά ηλικίας από τεσσάρων έως δώδεκα ετών, να επιδίδονται σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις με ανθρώπους των οποίων η ταυτότητα δεν έχει αναγνωριστεί.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου