NEWS OF THE WORLD (13/10/18)

• Το 40 live άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει η Beth Hart στις 30 Νοεμβρίου με τίτλο Live At The Royal Albert Hall. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε Blu-ray, DVD, 2CD, 3LP και ψηφιακά.

• Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή η Ισπανίδα υψίφωνος Maria de Montserrat Viviana Concepción Caballé i Folch γνωστή σαν Montserrat Caballe. Η Caballe νοσηλευόταν στη Βαρκελώνη και η είδηση του θανάτου της ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο Sant Pau της καταλανικής πρωτεύουσας.
 Η αιτία της νοσηλείας της  ήταν τα πολλά πρόβλημα υγείας. Η καριέρα της «μετρούσε» πάνω από μισό αιώνα. Το τραγούδι «Barcelona» είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 1987 και αργότερα έγινε ο ύμνος των Ολυμπιακών Αγώνων της πόλης το 1992. Η Caballe ήταν γνωστή και στο χώρο των rock fans λόγω της συνεργασίας της με τους Freddie Mercury και Bruce Dickinson. (Γιάννης 602).

Οι κόκκινες λέξεις αποτελούν links και μπορείτε να τις πατήσετε.
 

• Δύο πρώην μέλη των Tygers of Pan Tang, οι Fred Purser κιθάρα και Jon Deverill τραγούδι, σχημάτισαν τους Purser Deverill οι οποίοι ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους με τίτλο "Square One" στις 14 Δεκεμβρίου. Ο Purser ήταν κιθαρίστας την περίοδο 1982-1983 και είχε παίξει στο άλμπουμ The Cage ενώ ο John Deverill είχε μεγαλύτερη συμμετοχή από το (1981–1987έχοντας συμμετάσχει στα ιστορικά άλμπουμ του συγκροτήματος Spellbound, Crazy Nights, The Cage, The Wreck-Age και Burning in the Shade.
• Σε μόνο 1.000 αντίτυπα θα κυκλοφορήσει το box set του Joe Satriani με τίτλο "Beyond The Supernova". Θα περιέχει το dvd που επιμελήθηκε ο γιός του ZZ Satriani και περιλαμβάνει εκτενή αποσπάσματα από τις περιοδείες του 2016 και 2017. Το box set είναι πολυτελές, στοιχίζει με τα ταχυδρομικά (στην Αμερική) $250.00 κι εκτός από το DVD, περιλαμβάνει ένα 2πλό CD με τα τραγούδια των συναυλιών, ένα custom made USB stick στο σχήμα του Satriani, 5 συλλεκτικές πένες και πιστοποιητικό γνησιότητας.


• Μιλώντας στο site της Herald o κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi μίλησε και για τους φίλους του που έφυγαν εξ αιτίας των καταχρήσεων και των ναρκωτικών. Αφού ανέφερε τον John Bonham των Led Zeppelin και τον Lemmy, o Iommi κράτησε για το τέλος τον 74χρονο κιθαρίστα των Rolling Stones, Keith Richards “Είναι απίστευτο που ζει ακόμα. Του βγάζω το καπέλο»!!!!
• Και οι αμερικάνοι Heaven and Hell έχουν καινούργιο video single με τίτλο Monster.
 • Τελικά δεν ήταν μια απλή μόλυνση στο χέρι του Ozzy, αφού μετά την εγχείρηση στο ένα χέρι αναγκάστηκε να κάνει καις το άλλο. Φυσικά ακυρώθηκαν πολλές συναυλίες του και όλων στο μυαλό ήλθε η περίπτωση του Jeff Hanneman των Slayer. Περαστικά μεγάλε.
• Δείτε το video single των Graham Bonnett Band, “Long Island Tea" μέσα από το τελευταίο άλμπουμ τους "Meanwhile, Back In The Garage".
• Δείτε ακόμα ένα video single από τους Greta Van Fleet. Τίτλος του «Anthem" και προέρχεται μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "Anthem Of The Peaceful Army" που θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου.
• Οι Dokken ετοιμάζονται να μπουν στο studio το Δεκέμβριο για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του καινούργιου άλμπουμ τους που θα διαδεχτεί το "Broken Bones" του 2012. Οχρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στην Αμερική, το "Broken Bones" είχε πουλήσει 2.600 αντίτυπα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το προηγούμενο News of the World

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου